- 6 Ağustos 2017
- 79
- 19
- Konu Sahibi gulingurkan
Melis
Mercan
Alya
erkek olsa Mercen koyucaktk ama düşük yaptım hemen arkadan tekrar hamile kaldm o yüzden tedirgin ediyo o isim beni artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melis
Mercan
Alya
bi yerde isminizde P varsa yaşadınız die okumuştm....iyi güzel pelin ben sadece alfaba sonuna doğru olan bi harfle başlasın istemiyorum...içinde İ olsun istiyorum...A harfini svmiyorum ay napiim bilmiyorum ne zormuş yaaaa
YEŞİMKizlar ben de kızıma isim bulamıyorum yardimci olur musunuz? Esim eski isimlerden olsun istiyor.
Al benden de o kadar..Irmak ismine taktım ama tam kesin degil.KIZLAR HALA İSİM BULAMADIK... kapı süsü malzemeleri alıp kendim yapıcam hastane için ama isimsiz...
Irmak çok güzel bir isimAl benden de o kadar..Irmak ismine taktım ama tam kesin degil.
BelizMerhaba kızım için isim konusunda kararsız kaldım...hiç bir şey beğenemiyorum...Haziran sonu yada temmuz başı doğacak.Ablasının ismi İris.....Kızım Umay ismini buldu anlam olarakta aslında hoş ama yinede bi kaç seçenek daha olsa diyorum.Önerilerinizi bekliyorum :)
Rüveyda nasıl canımKizlar ben de kızıma isim bulamıyorum yardimci olur musunuz? Esim eski isimlerden olsun istiyor.
MeldaBu arada benim ismim de meltem bana da uydurabiliriz..
KIZLAR HALA İSİM BULAMADIK... kapı süsü malzemeleri alıp kendim yapıcam hastane için ama isimsiz...