- 10 Şubat 2019
- 4.350
- 5.608
- 63
- Konu Sahibi fatmaali24
-
Canimm yorumun icin cok tesekkur ederim..Şu an benim icin Ruya ve Gokce agir basiyor.Gokcen soyisimli etrafimda cok kisi var.O yuzden bu isim bana hep soyisim olarak cagirisim yapiyor..@meryl_streep Rüya çok güzel, naif bir isim.
Gökçe ismini de beğenirdim ama artık çok sıradan gelmeye başladı, Gökçen daha güzel.
Öykü pek hoşuma gitmiyor, telaffuzu itibariyle. Özgü kulağa daha hoş geliyor.
aklımdaki isimleri yazayım belki sizinde beğendikleriniz olur.Arkadaslar insan baskasina daha rahat isim bulabiliyo yada onerebiliyomus bunu anladim.kismet olursa ikiz kiz anne adayiyim.rabbim isteyen herkeze nasip etsin ins. Cok isimlerde uyum aramiyorum.kulaga hos gelsin anlami guzel olsun yeter.
Canimm yorumun icin cok tesekkur ederim..Şu an benim icin Ruya ve Gokce agir basiyor.Gokcen soyisimli etrafimda cok kisi var.O yuzden bu isim bana hep soyisim olarak cagirisim yapiyor..
Oyku soylenis itibatiyle ismimi andiriyor diye istedim ve soylenisi naif geliyor.Tabi bu seceneklerden daha esimin haberi yok:)).Hamile kalmadan bir ay once konusmutuk.Oyku o zaman da vardi kafamda.Guzelmis olabilir demisti.Soyismimizde de e ve ü var..Ona da uygun olsun istiyorum.Degisik oneriler yok mu kizlar??
Canim Begum u dusunmustum.Kimse begenmedi.Birce yi dusundum sonra cok degisik geldi.Insanlar yadirgayabilir diye dusundum.Kimseye laf anlatmak istemiyorum:)Günce de guzel eşimin akrabalarinda Gülce var o yuzden eledim.Ezgi de dusunmustum.bir ara hem.benim.adima cok yakin ama bu isimde cok tanidigim var.Kizimin ismi bana yakin baska kimseyi cagristirsin istemiyorum ama onerilerin icin tesekkurler cok guzeller.Listede şu an icin:Öneri olarak:
Gaye
Günce
Birce
Begüm
Ezgi
Beste
Hande
Gözde
Nilüfer
Didem
Hale
Nükte
Beğendiğin bir isim olur umarım
pelin guzel.nehir cok var.ben de eda ismini dusunmeye basladim.Kızlar ben de pelin ya dq nehir dusunuyrm hangişs güzel sizce
Kızlar ben de pelin ya dq nehir dusunuyrm hangişs güzel sizce
Beren - Selen harikaymışAllah bağışlasın yavrucaklarınızı
Beren-Selen
Mira-Melisa
Duru-Su
Selin-Derin
Aklıma gelenler
Peliiinnn...Kızlar ben de pelin ya dq nehir dusunuyrm hangişs güzel sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?