Doğuma Hazırlık Kız Bebek İçin Formülü Olan Arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar benim bir oglum var 11 yasında eşim kız cocuk istiyor diye uzun bir kararsızlıgın ardından karar verdik kız bebek için bütün yöntemleri uyguladım çin takvimi falan 12 haftalık hamileyim bu hafta doktorum ultrasonda baktı %80 erkek dedi çok şaşırdım kendimi çok inandırmışım demekki hayırlısı olsun kısmet belkide o yüzden inanmayın böyle şeylere ben denedim hepsini olmadı.SAGLICAKLA:49

cnm yumurtlama gunune dıkkat etmısmıydın yanı adet sonrası sık ilişki felan yaa bunları soruyorum ama gerçi bütün yöntemleri uyguladım diosun.bende çook kızım olsun istiyorum ama şunu da biliyorum seninle aynı kaderi paylaşıcam öle tahmin ediyorum çook isteyince olmaz yaaa..napalım allah ne derse o olur kısmet ,bence sende birazdaha bekle yada başka bi doktora git detaylı bakılan ultrasyonlarda kalp atış hızından da cinsiyet söluyolar inş istediğin olur

benimde eşim çok istiyodu hayırlısı tabiki önce bizim için kızım olsun sana benzesin ama eşime benzeyen dünya tatlısı bi oglusum oldu inşallah 3-4 yıl sonra tekrar düşündügümüzde bide hayırlısıyla kızımız olur :nazar: :49: :69:

inşallah olur burdaki yöntemleri denicez bakalım ya tutarsa takip et sende denesin:))

takvimler falan bahane kızlar erkek sperm her zaman bebeğin cinsiyetini belirliyor ,bu konuda çok araştırdım tam 2 ay boyunca bu sitede okumadık konu bırakmadım ,kafaya yatan şey her gün ilişkiye girmekti çünkü doktorum içerde sürekli sperm olmalı ve hergün ya da gün aşırır girilen ilişkilerde erkek spermlerinin azaldığını ve hareket bakımından erkeklerin daha hızlı olduğunu ve bu durumda içerde sürekli sperm kalıp en uzun süre yaşayan kız spermi olacağından yumurtlama gününde ilk kız spermin dölleyeceğini söylemişti ,ben 2 ay boyunca adetlerim haricinde günleride takip ettim ne zaman yumurtluyorum diye ve adetten sonraki gün başladım ve hergün ya da bir gün arayla ilişkiye girdik ve yumurtlama gününe girdiğim günden itibaren bıraktık :nazar: ve sonuç kızıma hamile kaldım .ama özellikle dua çok önemli ,rabbim bana hayırıl bir kız evlat nasip et dedim ilişki öncesi gün içinde kalbimden hep bunu söyledim ve korunmadığm o ay hamile kaldım .içime kız doğru .hatta gün gün takvimede kaydettim adetten sonraki gün başlayıp yumurtlama yani akıntıyı takip ettiyseniz bilirsiniz o döneme kadar yaptık .sonra bıraktık .
yemekle ya da şu tarihte bu tarihte bence hikaye ,tamamen nasip işleri birazda işte bilimsel gerçeklerle hareket etmek lazım .
allahım her isteyene istediği cinsiyette versin rabbim .
oğluma hamile kaldığm günü hatırladığım kadarıyla yumurtlama gününde olan bir birliktelikti .erkek spermler çok hızlı , o yüzden ilk yumurtlamada erkekler harekete geçiyor .

ben ovulastion testi kullaniyorum. Postiv olunca son 24-36 yumurtlama oluyor. sence postiv oldugu günden itibaren iliskiye girmeyeyimmi. Adetim düzensiz oldugu icin tam olarak bilmiyorum hep ne zaman yumurtlama günüm.

günaydın,yorumları okuyamadım bilmiyorum yazan oldu mu da
birkaç ay önce ömer çel akılın programında böyle bir soru gelmişti, açıklamasının doğru olmadığını fakat ''2.çocuğunuzun farklı cinsiyette olmasını istiyorsanız;eşinizin her zaman yattığınızın diğer tarafına yatın %50 oranında etkisi var'' demişti. Allah sahlıklı huzurlu bir evlat nasibetsin.

naz cım oğluşun kreşe kolay alışdımı ,ben korkuyorum kolay alışmıcak diye hep sen mi bakıyodun yani ilk defa mı sende ayrıldı....

naz cım oğluşun kreşe kolay alışdımı ,ben korkuyorum kolay alışmıcak diye hep sen mi bakıyodun yani ilk defa mı sende ayrıldı....

hayir canim ben hergün 6 saat calisiyorum, ssatlerm farkli ama hep. esim evde oluyor ben isteyken o bakiyordu. ama atilla sorunsuz bir cocuktu, cocuklar arasinda oynamayi seviyor, kücükken oyun okuluna götürdüm cok.
Gecen hafta basladi, eve gitmicem diye agladi ilk günden. Ilk gün sadece 2 saat kaldi. Cumadan beri 12 ye kadar birakiyorum. Ve bidahaki ay 8-12 kadar 14-16 kadar birakcam. ileridede 8-16 kadar birakirim. Öglenleri almak istiyorum cünkü cok zayif oglum öglen yemegini evde yesin istiyorum, ordada alisir tabi herkes yerken ama bi kac ay sonra birakirim bütün gün.

Keske gecen senede deneseydik cocuk yapmayi diyorum simdi, ne güzel karnim burnumda olacakti. Tam zamani simdi inan bana, ben cok pisman oldum. ama o zaman daha farkli düsündüm salak kafam.Esim cok demisti bana dinlemedim onu.

bence sende fazla bekleme, bak bana sanki hemen hamile kaldim :59:

Simdi tek derdim hamile kalkip saglikli eli ayagi düzgün bir kizim olmasi. Insallah insallah cok istiyorum, o kadar arastiriyorum ki internetten kafam alak bullak oldu...

hayir canim ben hergün 6 saat calisiyorum, ssatlerm farkli ama hep. esim evde oluyor ben isteyken o bakiyordu. ama atilla sorunsuz bir cocuktu, cocuklar arasinda oynamayi seviyor, kücükken oyun okuluna götürdüm cok.
Gecen hafta basladi, eve gitmicem diye agladi ilk günden. Ilk gün sadece 2 saat kaldi. Cumadan beri 12 ye kadar birakiyorum. Ve bidahaki ay 8-12 kadar 14-16 kadar birakcam. ileridede 8-16 kadar birakirim. Öglenleri almak istiyorum cünkü cok zayif oglum öglen yemegini evde yesin istiyorum, ordada alisir tabi herkes yerken ama bi kac ay sonra birakirim bütün gün.

Keske gecen senede deneseydik cocuk yapmayi diyorum simdi, ne güzel karnim burnumda olacakti. Tam zamani simdi inan bana, ben cok pisman oldum. ama o zaman daha farkli düsündüm salak kafam.Esim cok demisti bana dinlemedim onu.

bence sende fazla bekleme, bak bana sanki hemen hamile kaldim :59:

Simdi tek derdim hamile kalkip saglikli eli ayagi düzgün bir kizim olmasi. Insallah insallah cok istiyorum, o kadar arastiriyorum ki internetten kafam alak bullak oldu...

cnm sen ne guzel duzenını kurmussun arda cok problemlı bı cocukdu yanı yaramaz yemek yemegen mızmız 10 sene calışdım arda doğunca bakıcak kimse yokdu birazda kendim bakmak istedim 3 senedir evdeyim inan çook bunaldım arda 2 hafta sonra başlıcak kreşe öğleden sonra grubu 12-17 saatleri arası
inşallah çabuk alışır,kendime vakit ayırmak istiyorum bi işe giriyim diyorum bi çocuk yapıyım diyorum kız istiyorum biliyosun yemin ederim onada cesaret edemiyorum erkek olur oda arda gibi olur diye cesaret edemiyorum.

allahım keşke biraz ananeme çekseydim oda kızları çok severmişdi hayran hayran bakarmış okula giden süslü kızlara allah al sana 9 tane kız demiş hiç erkek yoookk:))))))

cnm yumurtlama gunune dıkkat etmısmıydın yanı adet sonrası sık ilişki felan yaa bunları soruyorum ama gerçi bütün yöntemleri uyguladım diosun.bende çook kızım olsun istiyorum ama şunu da biliyorum seninle aynı kaderi paylaşıcam öle tahmin ediyorum çook isteyince olmaz yaaa..napalım allah ne derse o olur kısmet ,bence sende birazdaha bekle yada başka bi doktora git detaylı bakılan ultrasyonlarda kalp atış hızından da cinsiyet söluyolar inş istediğin olur

bende olmadı ama senin olur belki arkadaşım birde çocuk falan düşünmüyodum kız çocuklarına olan zaafımız yüzünden yaptıkk oglumda çok istiyodu kız kardeş umarım doktor yanılmıştır günahada giriyorum ama birde doktorum alanında çok iyi o yüzden yanılması az bi olasılık hayırlısı diyelim:91:

cnm sen ne guzel duzenını kurmussun arda cok problemlı bı cocukdu yanı yaramaz yemek yemegen mızmız 10 sene calışdım arda doğunca bakıcak kimse yokdu birazda kendim bakmak istedim 3 senedir evdeyim inan çook bunaldım arda 2 hafta sonra başlıcak kreşe öğleden sonra grubu 12-17 saatleri arası
inşallah çabuk alışır,kendime vakit ayırmak istiyorum bi işe giriyim diyorum bi çocuk yapıyım diyorum kız istiyorum biliyosun yemin ederim onada cesaret edemiyorum erkek olur oda arda gibi olur diye cesaret edemiyorum.

allahım keşke biraz ananeme çekseydim oda kızları çok severmişdi hayran hayran bakarmış okula giden süslü kızlara allah al sana 9 tane kız demiş hiç erkek yoookk:))))))

Alisir canim oda alisir.ben simdi hec calismak istemiyorum,bebk olsun Gene evde oturuYum diyorum.ama ben kendini biliyorum calismadanda yapamam.
Ikinci cocugun inan farkli olur, kesin benim ikinci yaramaz olur.
Bende cok korkuyorum ama ikinciyide istiyorum, Arkadas cevrem hepsi ikinciye hamile.Eltim Bile hamile cok Merak ediyorum neyi olcak.allahim onada Kiz versin banada. Onun olursa benim olmazsa cok uzulurum ben.
Bizde 1 oglan 5 kiziz, babam kizlari sever.
Ben bugun adet oldum,hayirlisiyla hamile kalirim insallah,duanizi Eksik etmeyin baskasi dua edince Kabul olur derler arkadaslar.
Yarin tatil ayarlicaz insallah, herseYden uzaklasmak olmakta iyi gelir umarm bize.
Benim oglumda yemiyor tek ben yedire biliyorum,sabah Keese goturmeden guzelce karnini doyuruyorum.

slm kızlar bende aranıza şimdi katıldım!
Ben 2 yıllık evliyim.şimdiye kadar hiç korunmadık.Ama bebeğimiz olmadı.
burda benden çok tecrübeli arkadaşlar var . bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
heralde benim artk yumurtlama günüyle uğraşmam yerine doktora gitmem gerek. neden gebe kalamadığım için.
geçenlerde doktora gittiğimde yumurtalarda sorun yok demişti.
acaba gününü mü tutturamadık yoksa Allah korusun başka sorunlar olabilir mi?

Spermleri manipüle etmek çok doğru değil. Doğanın kendi kuralları çok daha güvenilir. Bir ilişki sonrasında bırakılan spermlerin kalitesi farklı farklıdır. En sağlıklı, en güçlü, en verimli sperm diğerlerine üstün gelerek onları geride bırakıp yumurtayı döller. Spermlerle ya da ortam şartlarıyla oynadığınızda aslında yumurtayı dölleyecek olan spermin kalitesini düşürme riskini göze alıyorsunuz.. Herşey nasip kısmet, dua en güçlü formül. Hayırlı evlat nasip olsun çocuk isteyen herkese..

merak ettim konuyu açan arkadasın ve naz81 hamile kaldılarmı kaldısalar neyi oldular benim gibi kız çok istiyolarmış:31:

canım naz arkadaşımızla bizim kaderimiz bir oldu o çok daha fazla uğraştı belki benden ama onunda ikinci oğlu geliyor belki doğmuştur artık uğramıyor buralara çok üzüldü çok yıprandı çünki :(
diğer arkadaşı bilmiyorum.......

Son düzenleme:
canım naz arkadaşımızla bizim kaderimiz bir oldu o çok daha fazla uğraştı belki benden ama onunda ikinci oğlu geliyor belki doğmuştur artık uğramıyor buralara çok üzüldü çok yıprandı çünki :(
diğer arkadaşı bilmiyorum.......

yaaa oğlu demek çok istiyomuş kız ama rabbim en iyisini bilir...neye ol derse o olur yorumlarda yazmış sanki hissetmiş gibi hiç kızım olmıycak gibi geliyo bana yazmış

yaaa oğlu demek çok istiyomuş kız ama rabbim en iyisini bilir...neye ol derse o olur yorumlarda yazmış sanki hissetmiş gibi hiç kızım olmıycak gibi geliyo bana yazmış

canım insan hissediyor gerçekten banada hiç kızım olmıycakmış gibi geliyordu ne kadar hamile kalırsam kalayım kız olmazmış gibi geliyor hala bu korku çok zor gerçekten allah affetsin ...
çünki onunda eşinin ailesinde hep erkek çocuk var benimde oyle erkek bebek çok baskın.....

canım insan hissediyor gerçekten banada hiç kızım olmıycakmış gibi geliyordu ne kadar hamile kalırsam kalayım kız olmazmış gibi geliyor hala bu korku çok zor gerçekten allah affetsin ...
çünki onunda eşinin ailesinde hep erkek çocuk var benimde oyle erkek bebek çok baskın.....

cnm bende hep kızım olucakmış gibi geliyodu ama oğlum oldu bizimde iki tarafında kız daha çok özellikle anneminde kayınvalideminde ilk bebekleri kız bende benimde öyle olur sanmıştım ama oğlum oldu

cnm bende hep kızım olucakmış gibi geliyodu ama oğlum oldu bizimde iki tarafında kız daha çok özellikle anneminde kayınvalideminde ilk bebekleri kız bende benimde öyle olur sanmıştım ama oğlum oldu

canım yine senin şansın daha yüksek iki taraftada kız var benim eşim 3 erkek kardeş kuzenlerinden sadece birinin kızı var en son jenerasyondan o kadar ümitsiz yani ama nasıl olduysa ortanca kaynımın 2 kızı oldu oda şuna bağlıyorum çok zayıf ve et yemez işide çok yorucu ben buna bağlıyorum....

benim de hiç oğlum olmayacakmış gibi geliyor :111: ama umrumda değil, Allah ne verirse gönülden razıyız.

Back
X