kız bebek dünyaya getiren anneler..

xoxzlemle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
160
2
38
merhaba arkadaşlar sizlerden bir fikir almak istiyorum bende bir kız bebek anne adayı olarak; çevremdeki herkes kız bebeklerin erkek bebeklere göre daha erken dünyaya geldiğini söylüyor. Mesela benim annem 9 . ayına girmiş 12 gün sonra ben doğmuşum eltim 9uncu ayından 15 gün alınca kızını doğurdu aynı şekilde teyzem 9 ayın bitmesine 18 gün kala kızını doğurdu yani böylemi oluyo kız bebekler dahamı erken doğuyo sizinde varsa 9uncu ayını bitirmeden dünyaya gelen bebişleriniz 9.a.s. ayının bitmesine kaç gün kala doğdu veya 9.uncu aydan kaçgün aldı da dünyaya geldi yazarsanız hem ben merakımı gidermiş olurum hemde diğer anne adaylarına bilgi vermiş olursunuz şimdiden teşekkürler

canım ben bunlara pek inanmıyorum belki sizin ailede olan bişeydir yani ırsi bişey olabilir doktor benim için 22 haziranda dünyaya gelir demiş.
veeeeeeeeeee ben tam 21 temmuzda dogmuşum hemde gayet saglıklı bir şekilde.
yani zamanları gelince çıkarlar:) hiç meraklanma

bende büyüklerden hep öyle duymuşumdur ama gerçek değil bence çünkü bende kızıma hamileyken bebek 10 aylık olacaktı nerdeyse hala doğumum gelmedi suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım...

nekadar doğrudur bilemiyorum bu konu ama eger gerçekden kızlar erken doğuyosa demekki annelerimizin karnındayken daha erkeklere göre daha bi olgunuz zemuszemus kaydirigubbakcemile3

Tabi bu genel bir görüş;bilimsel bir kanıtı yok.Ben de öyle duyuyordum hep büyüklerimden;kız bebekler erken dünyaya geliyor diyorlardı.
Bizim de bebeğimiz kız;aksine beklenen tarihten 3-4 gün geç teşrif etti minik hanım ;*
Sağlıkla gelsinler yeter ki..
9 ay 10 gün süreleri var normalde;lakin gebeliklerin başlangıç tarihleri kesin saptanamadığından beklenen ve gerçekleşen doğum tarihleri konusunda da farklıklar olabiliyor..

Size şimdiden güzellikler ve kolaylıklar dilerim ..
Hayırla kucağınıza alın inşallah.

Dipnot:Büyükannem hep ilk bebeğin kız olması bereket ve rahmettir derdi.. Eve bol bol şans getirirmiş:*
Tabi bu da tatlı bir hurafe olabilir
Annem ilk çocuk ben de ilk çocuğum kızım da...
Şaka bir yana Allah tan gelen her hediye;her melek rahmettir saadettir bizlere..
Allah herkese nasip etsin

Canim benim oglum 9. ayima girdim 10 sonra dogdu kizim ise 9. ayima girdim 20 gun sonra dogdu. ne kadar ayini tamamlarsa bebek bi okdar saglikli oluyor.. ah aceleci davmasalar :))))

Arkadaşlarr gerçekk değil diyorsunuzz amaaaaa amaa benn 2 kızımdadaa doktorunn dediğiii tarihtenn 2 haftaa öncee doğumm yaptımmm vee sezaryendee değill 2 sidee normall olduuuu kendii istediklerii günn geldilerr
vee benn doğruluğunaa inanıyorumm

yani benim de çevremdeki herkes kız çocuklarını erken dünyaya getirdi eğer bende anneme çektiysem ki hamilelikte yaşadığım herşey annemin bende yaşadıklarıyla aynı .. erken olabilir ama bazı arkadaşların dediği gibi tam döllenme günü saptanamadığı için doktorun dediği günden erkende olabiliyor... bilmiyorum ya hayırlısı olsun

bende tam tersi diye biliyorum.erkek bebekler daha erken gelir diye...
benim kızımda gelmeye niyeti yoktu valla durdursak benimkide geç çıkardı sanırım ama sezeryan olunca 39+1 de dünyaya geldi.ama hiç rahatsızlıgım yoktu beklesekte olurdu yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…