• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek doğumu mu kolay geçiyor erkek bebek doğumu mu?

saenemsii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
1
0
1
21
İlk prenses doğum oldu kızdı pek bilmedim ama ikinci çocuga hamileyim erkek 38 haftalık şuan doğum normal olcak şehir hastanesinde kız veya erkekde farklı yaşayan varmı doğum hangisinde kolaydı suni sancı verildi mi sizlere

e cok memnun kaldiysaniz bunu da prenses dogum yapin madem:) ayrica cocugun kizi erkegi zor olmaz. herseyin yolunda gittigi, bir aksilik yasanmayan, annenin mental ve fiziksel olarak hazir oldugu, ılık bir duş aldigi, cesitli doğum kolaylastirici hareketler yaptigi ve hazir hissettiği dogum kolay olur. cinsiyetten bagimsiz bir sey

İlk prenses doğum oldu kızdı pek bilmedim ama ikinci çocuga hamileyim erkek 38 haftalık şuan doğum normal olcak şehir hastanesinde kız veya erkekde farklı yaşayan varmı doğum hangisinde kolaydı suni sancı verildi mi sizlere
Cinsiyetin doğum zorluğu ile alakası yok. Aynı bebek,aynı kafa,aynı kol bacak olduğu sürece doğum doğumdur. Zor ya da kolay,bu cinsiyete bağlı değil.
Erkeğin kafası sert,çıkmıyor ya da kızın kafası kolay çabuk geçiyor gibi bi yorum beklediniz anlamadım 🥰

Back