• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek diye aldığım oyuncak bebek erkek çıktı

Selam kızlar . Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün kızıma oyuncak bebek alayım dedim . Malum biliyorsunuz artık bebeklerde ateş pahası . Küvetli banyo yapan bebek diye bir bebek aldım kıyafet ve küveti pembe olanda vardı mavi olan da . Biz kızımız olduğu için pembe aldık ve 110 tl ödedik . Ama eve gelince bebeğin kıyafetini çıkarttım ve resmen bebeğin pipisi var . Bebeğin saçı vs yok ama yüzüne bakınca bildiğiniz kız bebek alta bakınca pipi var . Ben bu bebeği değiştirmek istiyorum ama kutusunu açarken yırtmıştım . Sizce bu bebeği değiştirler mi ?Yoksa önemsiz mi sizce ? Kızım şuan iki yaşında bir sene sonra bu ne der diye çekiniyorum .
Son derece haklılık payınız var müşteriyi yanıltma şikayeti ile giderseniz sonuç alabilirsiniz biraz da sesiniz çıkacak tabi değiştirin yoksa bebeginiz kimyası değişmiş bir bebegi rol model alabilir barbie bebekleri aldıgı gibi.

Kızın açıp da her gün pipiye kukuya mı bakıyor ? Ne farkeder ki bebek işte.Ayrıca çocuk şu an anal dönemde yavaş yavaş cinsel kimliği oluşmaya başlıyor farklı cinsiyeti de görüp öğrenmeli bu bebekler de o amaçla üretilmiş zaten.
Bunu böyle ögrenmemeli diye düşünüyorum,

Kızın açıp da her gün pipiye kukuya mı bakıyor ? Ne farkeder ki bebek işte.Ayrıca çocuk şu an anal dönemde yavaş yavaş cinsel kimliği oluşmaya başlıyor farklı cinsiyeti de görüp öğrenmeli bu bebekler de o amaçla üretilmiş zaten.
Çocuk 2 farklı cinsiyeti öğrenmeli ama bu bebekte cinsiyet karmaşası var sıkıntı orda zaten 😊

Merhaba ins... Adlı sosyal medyada buna benzer çokça oyuncagın paylasıldıgı annelerın uyarıldığı bir sayfa var. İsterseniz bi bakıp. Oyuncak deyıp gecmemek lazım. Çocuklarımıza neler asılamaya çalısıyorlar düşünmek lazım

Konuyu yanlış yere açmışım o yüzden ceza aldım iki gün . Dün gittim hiç ısrar etmememe rağmen hemen haklısınız diye geri aldıkar . Sonra melis bebek diye bi bebek vardı ona baktım . Açın kutuyu kontrol edicem dedim ve ikinci şok yaşadım . Bebeğin bacak arasında bi delik var ve içinde ufak bi plastikten çubuk var . Yarım kibrit kadar . Çocuk takıp çıkarabiliyor çubuğu . Resmen penis ve vajina canlandırılmış bebekte . Artık bebekleri falan bıraktım daha tararlı oyuncaklar aldım onun yerine

Konuyu yanlış yere açmışım o yüzden ceza aldım iki gün . Dün gittim hiç ısrar etmememe rağmen hemen haklısınız diye geri aldıkar . Sonra melis bebek diye bi bebek vardı ona baktım . Açın kutuyu kontrol edicem dedim ve ikinci şok yaşadım . Bebeğin bacak arasında bi delik var ve içinde ufak bi plastikten çubuk var . Yarım kibrit kadar . Çocuk takıp çıkarabiliyor çubuğu . Resmen penis ve vajina canlandırılmış bebekte . Artık bebekleri falan bıraktım daha tararlı oyuncaklar aldım onun yerine
Şaka gibi ya kusura bakmayın canım sıkıldı bir an.

Back
X