• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek diye aldığım oyuncak bebek erkek çıktı

Chivas Regal

Garson!! Kapıyı getir , dışarı çıkıcam.
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
4.716
6.148
158
31
Selam kızlar . Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün kızıma oyuncak bebek alayım dedim . Malum biliyorsunuz artık bebeklerde ateş pahası . Küvetli banyo yapan bebek diye bir bebek aldım kıyafet ve küveti pembe olanda vardı mavi olan da . Biz kızımız olduğu için pembe aldık ve 110 tl ödedik . Ama eve gelince bebeğin kıyafetini çıkarttım ve resmen bebeğin pipisi var . Bebeğin saçı vs yok ama yüzüne bakınca bildiğiniz kız bebek alta bakınca pipi var . Ben bu bebeği değiştirmek istiyorum ama kutusunu açarken yırtmıştım . Sizce bu bebeği değiştirler mi ?Yoksa önemsiz mi sizce ? Kızım şuan iki yaşında bir sene sonra bu ne der diye çekiniyorum .

Selam kızlar . Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün kızıma oyuncak bebek alayım dedim . Malum biliyorsunuz artık bebeklerde ateş pahası . Küvetli banyo yapan bebek diye bir bebek aldım kıyafet ve küveti pembe olanda vardı mavi olan da . Biz kızımız olduğu için pembe aldık ve 110 tl ödedik . Ama eve gelince bebeğin kıyafetini çıkarttım ve resmen bebeğin pipisi var . Bebeğin saçı vs yok ama yüzüne bakınca bildiğiniz kız bebek alta bakınca pipi var . Ben bu bebeği değiştirmek istiyorum ama kutusunu açarken yırtmıştım . Sizce bu bebeği değiştirler mi ?Yoksa önemsiz mi sizce ? Kızım şuan iki yaşında bir sene sonra bu ne der diye çekiniyorum .
bu konu bana kedılı bır konuyu hatırlattı

cekın resmını koyun buraya bakalım bır

Bebek bu arkadaşlar 9A1D795E-F256-4304-B3B7-8588EFCA0656.webpB2CB2285-1927-4E56-9FEF-608AC53CC3E1.webp

Önemli olan sağlıklı olması

Şaka bir yana da oyuncak bebeklere cinsel organ yapılmaz benim bildiğim
aynen yapılmıyor bende o yuzden resım ıstedım
eger altına cıs yapan bebekse toto kısmına yakın bır kucuk delık koyuyorlar sırf o su cıksın dıye popo bıle tam popoya benzemıyor

yanı konu sahıbı oyuncak bebeklere organ yapmıyorlar
hatta bırebır et bebek aldık bız bıldıgınız gercek bebek sanırsınız onda bıle yok
o yuzden bebegın resmı lazım yuzu baska altı baska dıyor

aynen yapılmıyor bende o yuzden resım ıstedım
eger altına cıs yapan bebekse toto kısmına yakın bır kucuk delık koyuyorlar sırf o su cıksın dıye popo bıle tam popoya benzemıyor

yanı konu sahıbı oyuncak bebeklere organ yapmıyorlar
hatta bırebır et bebek aldık bız bıldıgınız gercek bebek sanırsınız onda bıle yok
o yuzden bebegın resmı lazım yuzu baska altı baska dıyor
Bebeğin pipisinde delik var ama altını ıslatan bebek değil . Yni bilmiyorum su koyunca pipiden su gider mi

Konu hakkında bilgim yok resmi aşağıya ekledim
hem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncak
hadı koydun pipi yuz goz nıye kız

manyak mı bunlar

fısıyle ve kutuyla gıdın sız en ıyısı bellıkı karısıklık olmus yuzu kız altı erkek bebek degıl butun tum olarak ya kız ya erkek ıstıyoruz sunun kafasını veya govdesını degıstırın deyın
bellı kı uretım hatası :D

Bebeğin pipisinde delik var ama altını ıslatan bebek değil . Yni bilmiyorum su koyunca pipiden su gider mi
ya nasıl komık ve tatlı bır konu :D
bu arada cocugunuz ılerde pipili bebek gorunce bu ne demesınden korkmayın
kızlarda o erkeklerde bu olur burdan cıs yapılır bu kadar basıt :) bunu zaten bılmesı gerek
bebegı degıl kardesı de olabılırdı pipili sonucta :) ogrenmesınden cekınmeyın mesele o degıl de asıl mesele baya pipi o ya

hem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncak
hadı koydun pipi yuz goz nıye kız

manyak mı bunlar

fısıyle ve kutuyla gıdın sız en ıyısı bellıkı karısıklık olmus yuzu kız altı erkek bebek degıl butun tum olarak ya kız ya erkek ıstıyoruz sunun kafasını veya govdesını degıstırın deyın
bellı kı uretım hatası :KK70:
Evet ya 😀hani mavi olanı aldım desem neyse . Ama kutusunu yırttım baya değiştirirler mi ki

Evet ya 😀hani mavi olanı aldım desem neyse . Ama kutusunu yırttım baya değiştirirler mi ki
e sız ne bıleceksınız paketı acarken aysenın ıcınden haydar cıkacagını
bılmeden acarken yırttınız normal
sız parasını odeyıp aldıgınız seyı ıstıyorsunuz hakkınız olarak
gıdın kutusuyla fısıyle bence bırazda dişli olmak gerek degısım veya iade ısteyın hatta bu ne bıcım bebek cocuklara uygun mu sosyal medyaya bıle tasırım bu mevzuyu dıyın gerekırse

Back
X