Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürlerİlay ❣ ilke
Teşekkür ederim ama konu da da belirtmiştim modern isimler beğeniyorum bu tarz eski isimleri sevmiyorumBence modern olacak diye anlami olmayan isimler koymayin hastanede surekli oyle isimlerle karsilastim cok acı
Elif ismini cok severim 2 isimli dusunuyorum kizim olursa bunlarda
1. Azra
2. Ecmel
3. Kardelen
4. Hüma
5. Mihrimah
6. Burçak
7. Amine
Birde soyadiyla uyumlu kolay soylenir olmasi onemli okunuşu naif olmali :)
Ay vallahiAy bi'de lutfen Aysima, ayliva tarzi bi'sey koymayin okadar uydurmatik duruyo ki
Bende Alin ismini gerçekten çok beğeniyorum ama eşim istemiyorDuru ismini beğeniyorum, kuzenim daha yeni koydu. elif duru... ee önce yapan koyar :) alya ismini seviyordum maşallah onu da koyan koyanaa.. suan alin ismini seviyorum ben de yine cocuk yok. pelin akil koymuş yine çok populer olur yine herkes koyar ondan da vazgecmek zorunda kalırım. bu alya ve alin i dusunurken bu kadar cok isim yoktu ama aklımdaki direkt patlıyor :)
ismin anlamı, isimdeki harflerin anlamı ve gucleri gerçekten kişiyi etkiliyor. karakterini belirliyor.
dalin mi diyor.. benimki öyle diyo.. o ne öyle dalin gibi.. neva ismini de duydum bir ark koymuştu.. onun da anlamı fena degıldı.. anlaşma yapın ilkini siz 2.sini o koysun :)Bende Alin ismini gerçekten çok beğeniyorum ama eşim istemiyor ☹
Sanırım aynı isimleri beğeniyoruz bende neva ismini de beğendim onu da istemedidalin mi diyor.. benimki öyle diyo.. o ne öyle dalin gibi.. neva ismini de duydum bir ark koymuştu.. onun da anlamı fena degıldı.. anlaşma yapın ilkini siz 2.sini o koysun :)
Özel msj bölümünüz kapalı. Sizinle bir konu hakkında görüşmemiz mümkün mü? Müsait olduğunuzda msj atar mısınız?Aybüke