- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Özge koyKızım olursa adını Özgü koyacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özge koyKızım olursa adını Özgü koyacam
Ay kızma ama soba markası geldi aklıma. Simfer die.Bir arkadaşımın ismi Simber çok seviyorum bu ismi bende
Bende mavi koymayı düşünmüştüm bir ara. Sonra vazgeçtik Umay koyduk.Benim kızımın adı "Mavi"
Açıkcası umay ismini de beğeniyorumBende mavi koymayı düşünmüştüm bir ara. Sonra vazgeçtik Umay koyduk.
Çok güzellll
Bende çok sevdim. Kızımada çok yakıştı bence. Gökçe de büyük kızımın ismi. Gökçe isminide çok seviyorum.Açıkcası umay ismini de beğeniyorum
Özgü daha farklıÖzge koy
Umay ismini çok severim çok edebi ve anlamlı gelir bana hep iyi ki Umay koymussunuzBende mavi koymayı düşünmüştüm bir ara. Sonra vazgeçtik Umay koyduk.
Güzelmiş bunu da not edeyim"Elvin" cennet çiçeği demek kızım olursa ben koyacam inşallah
Teşekkür ederimUmay ismini çok severim çok edebi ve anlamlı gelir bana hep iyi ki Umay koymussunuz♥
Beril ismi güxelmiş ona yakın Beliz ismini de sevmiştimLara , Nihal , Nehir , Ela Naz , Elif , Defne
Gökçe , Belinay , Bade , Simay , Eliz , Beril,
Benan , Beren , Masal , Öykü , Polen , Alina,
Deran
Teşekkür ederimmmmKendi ismim olmasa ben kızım olursa Ece koymak isterdim.Çok naif,kibar bir isim anlamıda Kraliçe
,Prenses☺ Sonrasi Ela,Ada,Beren,Deren, bunlar benimde düşündüklerim. Yada
Mina,Minel,Hazal,Hazel,Lina,Eylem..
Beril ismi güxelmiş ona yakın Beliz ismini de sevmiştim
Evet teşekkür ederimYani bencede anlamida guzel yeşim taşı. Berilyum da var.