Kız başıma tatil

Tebrik ediyorum seni. Bende şimdi yurtdışı turlarına bakıyorum. Valla sabahtandır gaza geldim :) Orada peki hiç senin gibi yalnız birine denk geldin mi? Yada çevredekilerle sosyalleşme oldu mu?
Evet benim gibi yanlız tatile gelenler vardı.. ama onlarla samimiyet kurmanı tavsiye etmiyorum.. özellikle erkeklerle.. hepsi uçkur derdinde . Bi de bu kız yanlız geldiyse parası vardır parasını yiyem kafasındakiler falan... yalnız kadını görünce balıklama atlıyo asalak herifler... ben şahsen bi kaç kişi ile tanıştım ana dönünce hepsini sildim.. hiç biri güven veren kaliteli tipler değildi çünkü... hele adamın biri benim orada nakit para harcadığımı gördü.. paramı yemeye kalktı bu tabi😂hiç taviz vermem böylesine.. hemen ertesi gün def ettim..!!

Selam kızlar.. ankda yaşıyorum.. son zamanlarda aşırı bunaldım.. hem büyük şehrin gürültüsünden hem insanlardan çok yoruldum.. bi kaç günlüğüne yalnız başıma şöyle Akdeniz’e doğru bi açılayım diyorum.. bu benim ilk yanlız tatilim olacak.kalacağım oteli ayarladım, biletimi de aldım .. hadi bakalım 😊😊.. çok heyecanlı ve mutluyum... daha önce aranızda bu şekilde kız başına tatile çıkan oldu mu? Tecrübeli olanların mesajlarını bekliyorum...
Tek başıma deniz kenarına tatile gitmedim hiç ama şehir gezdim güzel yanları istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapıyorsunuz karışan planınızı değiştiren yok benim canımı sıkan yanı insanlar yanlız olduğunuzu anlayınca yüzünüze baka baka hakkınızda yalnızlığınızla ilgili konuşuyorlar sanki orda yokmuşsunuz gibi
Sizin endişelerinize gelince yanınıza az para alın diğer değerli eşyalarınızı otelde bırakın ben olsam 2 telefon götürürüm mesela birini otelde bırakır diğerini sahilde diğer eşyaların arasına gizlerim

Back
X