Tekrar merhaba kızlar

merak edenler için son durumu yazayım dedim.. Tatilden dün döndüm.. tam olarak bir hafta kaldım.. aslında 3 -4 gün kalırım diye düşünüyordum ama emin olun o kadar güzel vakit geçirdim ki hiç dönmek istemedim biraz uzattım ... Kafa dinledim.. deniz kum güneş doğa sessizlik sukunet o kadar özlemişim ki ...oraları gezdim bir başıma hiç kafamı kurcalayan kimse olmadan yanında bıdıbıdı şikayet eden birileri olmadan... Tabi beni orada yalnız görünce gelip asılan, yavşaklar, asalaklar da oldu!!.. hepsine yol verdim hiç birine pas vermedim... kendi başıma tatil meğerse be kadar da dinlendiriciymiş... eğer aranızda düşünenler Fakat cesaret edemiyor anlar varsa asla korkacak bir şey değil ben şimdiye kadar neden gitmedim dedim kendime... Masrafından da korkmayın ben mayıs ayında gittiğim için her şeyi yarı fiyatınaydı.. yarım pansiyonda kaldım bu bir haftalık tatil bana 1300 TL’ye mal oldu.. Bence Antalya koşullarında bir hafta bir kişi için çok iyi bir fiyat.. İçinde gidiş geliş yol parası,otelin ücreti, yeme içme , Çarşıda bi iki hediye aldım falan.. bu kadar harcadım..