- Konu Sahibi icimdekicevher
-
Böyle tipler pişkin işte. İstenmediğini bildiği halde mesaj atıyor yine. YüzsüzBenimde öyle bir arkadasım vardı. Açmadım telini yazışmalarına cevap vermedim ortak arkadaşımıza sordu kötü yanlarını söyledi uzaklaştı sonra birdaha hiç muhattap olmadım geçen gün yine yazdı cvp vermedim bile
Sizde açik açik söyleyın.Böyle tipler pişkin işte. İstenmediğini bildiği halde mesaj atıyor yine. Yüzsüz
Aynısı benim de başıma geldi size ciddi söylüyorum ona bir mesaj atmıştım; seninle aramda sorunlar var ben senden soğudum birkaç hareketin yüzünden ve daha da arkadaş olamak istemiyorum seninle diye cidden işe yaradı o hayatımdan gidince çok daha iyi hissettim.merabalar hanımlar. Benim bir kız arkadaşım var. Tavırları hareketleri lafları çok sinir bozucu. Görüşmek istemiyorum onla. Soğuk davranıyorum. Anlamıyor. Anlıyor aslında ama umursamıyor. Sürekli size gelebilir miyim diyor. Kurtulamıyorum ondam. Açıkça da demek istemiyorum. Ama anladığı halde yapıştı bana. Lafları çok kırıcı. Ağzınjn pek ayarı yok. Ben de kimseyi kırmak istemeyen sessiz sakin bir tipim. Çok sinirlerimi bozuyor. Huzurumu kaçırıypr yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?