- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
-
- Konu Sahibi mervemiray
keşke benimde bir yada birkaç kızım olsaydı..iki yetişkin oğlum birde koca var.anam ağlıyor onlara hizmet edecem diye.gece 12-1 e kadar ayaktayım..20 haftalik hamileyim bir kizim var bir tane daha olucak insallah kizim olucagini soyleyince olsun bir daha ki sefere olur sanki cinsiyetti ben belirliyormusum gibi bu arada biz 5 kiz kardesiz yani bu sikinti kucuklugumden beri var ama iyiki kiz kardeslerim var burda bir yerde okumustum millet oglu olucagini soyluyor biride yazmis herkezin oglu olsun dunya sonu gelince kiz cogalicakmis ne kadar sacma oda kizlarin sucu pehhhhhh
20 haftalik hamileyim bir kizim var bir tane daha olucak insallah kizim olucagini soyleyince olsun bir daha ki sefere olur sanki cinsiyetti ben belirliyormusum gibi bu arada biz 5 kiz kardesiz yani bu sikinti kucuklugumden beri var ama iyiki kiz kardeslerim var burda bir yerde okumustum millet oglu olucagini soyluyor biride yazmis herkezin oglu olsun dunya sonu gelince kiz cogalicakmis ne kadar sacma oda kizlarin sucu pehhhhhh
Benimde 3 . hamileligim inan bana erkekte olsa kızda olsa aynı lafları duruyorsun. Benimde 3.erkek olacak Allah nasip ederse. Icimde o kadar kız sevdası varki ama Böyle hayırlıyms hakkımda. Cinsiyeti sorduklarinda erkek diyince duyduğum laflara inanmazsınız.ben millete teselli vermeye başlıyorum nerdeyse.olsun sağlıklı olsun da kız Erkek fark etmez diyorum.herseye burnunu sokan bir millet olduğumuz için bir hamilenin o anki duygularını hiç düşünmeden konuşuyor insanlar. Takmamak en güzeli ama bazen beceremiyor insan.Insanlar bir tuhaf, eger erkek bebege hamile kalsaydin eminim keske kiz olsaymis arkadas olurdu digerine diyenlerde olurdu. Bizim toplumumuz böyle malesef benim oglum olucak ve bir kere bile güzel yorum alamadim, "neyse bidaki kiz olur", " ha erkekmi hii neyse insallah saglikli olsunda" gibi yorumlar aldim. Yani erkek olmasi kötü bari saglikli olsun der gibi..dedigim gibi hangi cinsiyet olursa olsun insanoglu hep olmayani ariyor.
5.ayda ayrıntılı ultrasonda mi kız dediler canım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.her şey den önce sağlıklısı ama bize doktor oğlunuz olacak demişti eşim çok kız istiyordu bende öyle o yüzden bir üzülmedim değil sonra 5. ayında bu kız dedi doktor resmen oda bende havalar uçtuk tabi sağlığı her şeyden önce geliyor ama hep bir kızım olsun yeter derdim ben bu ufaklık gönlümüze göre oldu kim ne istiyorsa öyle olsun ama soy olayına gelince kimse koç yada benzeri soyadına sahip değil yürüse ne olur yürümese ne olur :) benim istediğim tek şey iyi evlat olsun aklı başında iyi eğitim verelim yeter zaten o kendi yolunu buluyor...
İyyy Allah akıl fikir versin kıskanan çekemeyen insan çok bu yüzden hep bir kulp takıyorlar..valla şimdilik hiç başıma gelmedi, yada huyumu suyumu bildikleri için yüz bulamıyorlar.. Böyle abuk subuk yorum gelirse sanane diyebilirimBenim bebegimin cinsiyeti daha belli degilken soranlar oluyordu. Ve benim daha ilk cocugum.
Soranlarada daha belli degil dedigimde " kiz olursa uzulme, evlat evlattir" diyenler oldu. Soke oldum. Zaten icim kizdan yanaydi. Bana arkadas olur,nazi niyazi dili cok tatli oluyolar. Anaya babaya daha bagli.
Oglum ilacak cok sukur. İcim azicik burkuldu ama cok mutluyum.
Bu sefer soranlara erkek deyince,hayirlisi olsun,ama kiz cocuk gibisi yok. Bitane kizi olmali bir kadinin demeye basladilar...
Yani birini memnun etsen oburunu edemiyosun. Onlarin memnuniyeti de benim zerre unrumda degil.
Arkadaşım üzme kendini sevin kız çocuğum oluyor diye. Peygamber efendimizKadın ilk çocuğunun kız olması onun uğurlu ve bereketli olmasının alametidir. Demiştir. Onu konuşanlar kendi cahilligime baksın20 haftalik hamileyim bir kizim var bir tane daha olucak insallah kizim olucagini soyleyince olsun bir daha ki sefere olur sanki cinsiyetti ben belirliyormusum gibi bu arada biz 5 kiz kardesiz yani bu sikinti kucuklugumden beri var ama iyiki kiz kardeslerim var burda bir yerde okumustum millet oglu olucagini soyluyor biride yazmis herkezin oglu olsun dunya sonu gelince kiz cogalicakmis ne kadar sacma oda kizlarin sucu pehhhhhh