• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZ ANNELERI lutfen

benim kızımın adı ikbal..ben de k.validemle aynı sorunu yaşadım.ilk önce önerdiği ismi kabu ettim.sonra baktım emrediyor hanımefendi.kendi dediğimi koydum bende.hastaneden gelince bebşimi başladı kendi istediği isimle çağırmaya.aynı evde yaşıyoruz bir de.istediği olmayınca bir surat bir naz.zavallı eşim arada kaldı yazık.kendi çocuğunuzun ismini kendiniz koyun yani.bu sizin hakkınız..genelde ilk aklına düşen isim hangisiyse o oluyor.hayırlı doğum diliyorum..

esim ilk yavrumuzun ismini benim babamin ismi koydu YUSUF olarak ben yalvarmadim koy diye kendi istedi ben istemedim gitti kendi koydu tamam dedim ikinci olursa ben koycam dedi tamam dedi simdi de illa annem ismi olsun nolur dio yok dedim beni deli etti kac aydir beni deli etmeseydi koycaktim inat degil bu ama sinirlerim bozuldu napim bende istemiyorum
bende sizin yazdiklarinizin arasinda bi isim bulcam insallah bulamazsam da ilk once baska isim yanina belki ama belki ayse bakalim tskler arkadaslar

canım ya ne güzel işte senin babanın adını koymuşş sende onun annesinin adını koy kızma kocanaaaaaa
yada yanına bir isim daha koyy

ben kız olursa naz, tuana ,şara ya da lavin koyucam bu arada kayra erkek ismi

offfff hic bir isim icimi isitmadi cildircam yaaaaaaaa

Canım benimde temmuz sonunda doğumum olucak allah nasip ederse.bizde henüz kızımıza bir isim bulamadık.Benim DERİN ve DEFNE ismi hosuma gidiyor.ama eşim Derin ismini beğenmiyor o daha klasik olsun istiyor.bu isim bulmak nekadarda zormuss offff..bide değişik olsun diyede saçma sapan bir isimde koymak istemiyorum açıkcasıCADIARZU

Slm Cnm Eslem Nida (islama çağri ) Söylenişi Hoş Secem (cennete Düşen Ilk Yağmur Tuana Gibi) Reyyan (sadece Oruç Tutanlarin Gireceği Kapi) Ipek Pelin Sudenur Hoş Isimler Aklinda Bulunsun

Vay be isim bulmak icin topik bile acmisim, Yardim eden arkadaslara tsk etmistim ama nerde bilmiyorum,
simdi kizim kocaman oldu mafoldumben tam 17 aylik olcak 29 aralikda vay be Merve'm benim

canım arkadaşımın kızının ismi ayşenil ben çok beğeniyorum bence senin kadar onunda kızı benim kızımda elifnaz eşim elifde ısrar etti bende kızım nazlı lsun diye naz ekledim eşim istemiyordu nazı ama ikimizin istediği oldu diye mutlu hatta yaşlılar nedense naz ismini sevmiyorlar sadece elif deyince eşim kızıyor o elifnaz diyor sende ayşe çok güzel bir isim yanına bişey ekle şimdi hep çift isim tabi kayınvaldeni sevmiyorsan ömür boyu sinir olursun

canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla
kaynananın adını merak ettim :) koyulmayacak kadar kötümü
gerçi ne olursa olsun bende koymak istemem yasakkelime

benim kızımın adı vildan
ben aframina koymak istemiştim

afra:basılmamış beyaz toprak,ayın 14. gecesi en parlak günü ve sahabe hanımlarından birinin adı...afra binti ubeyde

mina: kutsal topraklarda bulunan dağın adı

şimdi kızım olursa elvin koyarım

Yaws kizlar, benim kizim dogali 17 ay oldu, diger onceki sayfayada yazdim,
bu arada kaynanamin ismi Ayse guzel ama istemedim, neyse, zaten kizimin ismini Merve koyduk yazdim diger sayfada tskler kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Back