• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZ ANNELERI lutfen

CORUMUNCADISI

3 yavrum kuzumlarim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
6.852
16
156
38
benim allahin izniyle bi kizim olcak temmuzda ve isim bulamadim daha dogrusu bulduydu esim annesinin ismini koymak istiyor bende evet demistim ama artik vaz gectim lutfen bana kiz anneleri kizlarinizin ismini yazin ve bitane begenmem lazim artik isim lazim kizima senağlama

Benimde kızım olucak hayırlısıyla inşallah.. Birkaç kız ismi söyleyeyim..
Nisa, Dide, Almira, Arya, Bengisu, Bade.. Bende hala bulamadım daha 3 ayımız var bakalım
Bu isimler güzel anlamlarıda öyle..Yardımcı olabildiysem ne mutlu,hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...:emir_bebek:

benim allahin izniyle bi kizim olcak temmuzda ve isim bulamadim daha dogrusu bulduydu esim annesinin ismini koymak istiyor bende evet demistim ama artik vaz gectim lutfen bana kiz anneleri kizlarinizin ismini yazin ve bitane begenmem lazim artik isim lazim kizima senağlama

oh be sen acisini cek dogur buyut emek et anasinin ismini koysun eee senin annenin basi kel mi anlamam su erkekleri neyse benim kizimin adi asya ecrin teyzesi ama sevdigim isimler derin,nisan,aleyna,efsun,eylul,ruzgar,yosun,almira,yasmin

cadi kafa;benim kizim olsaydi talya olcakti adi
ama bak;
eylül
hilye
inzal
duru
güsta(s turkce karakter:)
yosun
mina

Benim kızımın adı da Begüm Mina.. Begüm'ün anlamı hanımefendi ve hint prensesi Mina'nın anlamı ise Mekke'de hac esnasında şeytanın taşlandığı dağın adı.

Belinay : Ayın gölün yüzeyine yansıması, Peygamber Çiçeği

Reyyan : Yalnızca oruç tutanların geçebileceği cennetin bir kapısının adıdır. Ayrıca suya kanmış (doymuş) kız manasındadır.

Yaren : Arkadaş, yakın dost

Kayra : Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan

Ceylin : Cennete açılan kapı

Ceylinaz : Cennetin kapısında görevli melek

İrem : Cennet / Şam ya da Yemende bulunduğu ileri sürülen eski ünlü bahçe

Zeynep : Değerli taşlar, mücevherler

Elif : 1- Arap alfabesinin ilk harfi 2-İnce uzun boylu kız 3-Alışmış, alışkın.

Ecrin : Allahın hediyesi (Sevap)

Tuana : Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası.

Lara : Su perisi (mitolojide)

Elvin : 1-Rengarenk 2-Cennet çiçeği 3-Eli açık, cömert

Dilara : Göz alıcı, gönül çelen

İlayda : Su perisi

Tuvana (Tevana): Güçlü, kuvvetli.

Dilay Dil-ay. Gönlü aydınlatan ay.

istedigin isim olsun canım brncede..eşinin veya baskalarının hatrına koyarsan bebişin ismini sonra pişman olabilirsin.ayşe istiyordu eşin demi?
neyse nisan;deren;serra;eylül;ceylin;berra;ada;feryal isimlerini seviyorum bense öyküm beren koycam nasipse...

benim kizimin adi zeynep klasik ama ben cok seviyorum.arkadaslarin yazdigi isimlerdende tuana cok güzel geliyor kulaga

esim ilk yavrumuzun ismini benim babamin ismi koydu YUSUF olarak ben yalvarmadim koy diye kendi istedi ben istemedim gitti kendi koydu tamam dedim ikinci olursa ben koycam dedi tamam dedi simdi de illa annem ismi olsun nolur dio yok dedim beni deli etti kac aydir beni deli etmeseydi koycaktim inat degil bu ama sinirlerim bozuldu napim bende istemiyorum
bende sizin yazdiklarinizin arasinda bi isim bulcam insallah bulamazsam da ilk once baska isim yanina belki ama belki ayse bakalim tskler arkadaslar

Back