Allah büyüktür canımyari usg cekilecem bilmiyorum ama ciddeen kendimi cok yorgun yipranmis his ediyorum
evden kaçarız kız,okutmuyolar bizi diye haberlere çıkarızBenim eşimde kararsızAma çalışıp yüksek alsaydım ikna ederdim Bunu bitireyim bakarız
Belki gelmez seneye çok çalışırım
Aynen canım kızlar için araştırıyorum:)En güzel yöntem nevroş sinavlar icin
Güzel fikirmişevden kaçarız kız,okutmuyolar bizi diye haberlere çıkarız
sorunda bu ya kuzum sag memisimi hic bir cocuk severk emedi hep tek gogusle 3mzirdim en son ki cocuk 6 aylikken huysuzlasti bende digeriden de olmasin diye bise yapamadim kadin dogumcu bile uzaktan belli oluyor ondan sonra genel cerahla gorus dedi oda elle muyane erti bakalum;(Allah büyüktür canım
bak 3 sene önce bir arkadaşım meme kanseri oldu,zor günler geçirdi.1 ay önce yine kitle hissetti.o kadar üzüldük ki.
meğer su toplanmış memede.uçarak çıktık doktordan.
olumlu düşün olumlu olsun.ayrıca kaç çocuk emzirdin sen memişler güçlüdür
Mutfak ne renk yani dolaplar falan:)Çok koyu değil mi?bişey sorucam,bu duvar kağıdı mutfağa nasıl olur? tek duvara
Eki Görüntüle 2671686
Ozel dersten dahada iyi ankamayinca 10 kere tekrar tekrar izlenebiliyor, ama hocaya 5 kere sorsan salak misin sen bakışı geliyorAynen canım kızlar için araştırıyorum:)
Oğlum bu yıl hep videolarla derslere çalıştı:)
İnan okul ve yazılı dönemi bir sürü olay oldu çocuk çalışamadı yine de çok düşük almadı:)Hala video izliyor:)Çok verimli oluyor:)Bir nevi özel ders gibi:)
Hiçbirşey olmaz canım, kafanı yastığa rahat koy uyusaglik sorunlari cancazim en son alerji sikintim vardi tam 6 aydir devam biyobsi yapildi tomotoljiye sefk etti kotu olanda gogsumde kitle cikmasi kanserden korkuyorum
Aynen öyle canım ve sürekli çoğalıyorlar,artık meslek haline geldi:)Ozel dersten dahada iyi ankamayinca 10 kere tekrar tekrar izlenebiliyor, ama hocaya 5 kere sorsan salak misin sen bakışı geliyor
Canım Rabbim feraha çıkarsın inşallah:)Bizi haberdar etsorunda bu ya kuzum sag memisimi hic bir cocuk severk emedi hep tek gogusle 3mzirdim en son ki cocuk 6 aylikken huysuzlasti bende digeriden de olmasin diye bise yapamadim kadin dogumcu bile uzaktan belli oluyor ondan sonra genel cerahla gorus dedi oda elle muyane erti bakalum;(
insllah nanamHiçbirşey olmaz canım, kafanı yastığa rahat koy uyu
dolaplar beyaz.tezgah da beyaz.alt dolaplar gri,ara taş da mozaikMutfak ne renk yani dolaplar falan:)Çok koyu değil mi?
eder zatem duygularimi tercuman ettigim tek yer burasiCanım Rabbim feraha çıkarsın inşallah:)Bizi haberdar etSıkma canını
Beyaz ise güzel olabilir:)dolaplar beyaz.tezgah da beyaz.alt dolaplar gri,ara taş da mozaik
of yaa dükkanda tadilat var.bir masa ve iki sandalye boşa çıktı hemen kaptım sanki koyacak yerim varmış gibi :)
mutfaktakini salona koysam,yeniyi mutfağa.o duvara da bu uycak gibi sanki ama karışık çok dimi
hayırlı haberlerle gel inşallah.ama kötüsü bile olsa üzülme tıp o kadar gelişti kisorunda bu ya kuzum sag memisimi hic bir cocuk severk emedi hep tek gogusle 3mzirdim en son ki cocuk 6 aylikken huysuzlasti bende digeriden de olmasin diye bise yapamadim kadin dogumcu bile uzaktan belli oluyor ondan sonra genel cerahla gorus dedi oda elle muyane erti bakalum;(
salak mıyım 5 kere sormamOzel dersten dahada iyi ankamayinca 10 kere tekrar tekrar izlenebiliyor, ama hocaya 5 kere sorsan salak misin sen bakışı geliyor
herseyin tabiki caredi var ama surec o cocuklarin bakimi belkide b3nim bakimim ben bu yuku kaldiramamhayırlı haberlerle gel inşallah.ama kötüsü bile olsa üzülme tıp o kadar gelişti ki
Yoğun geldi benim gözüme biraz yoruyor gibi canım .dolaplar beyaz.tezgah da beyaz.alt dolaplar gri,ara taş da mozaik
of yaa dükkanda tadilat var.bir masa ve iki sandalye boşa çıktı hemen kaptım sanki koyacak yerim varmış gibi :)
mutfaktakini salona koysam,yeniyi mutfağa.o duvara da bu uycak gibi sanki ama karışık çok dimi