Aynen ablacım:)Hem açıköğretim hem uzaktan eğitim veriliyor. Aynı anda ikisi uygulanıyor demek ki...Bazı dersleri canlı dinleyeceksiniz. Bazılarını kitaptan öğreneceksiniz.
Fırsatlar çoğalmış ne kadar güzel...
yok kuzum ya;( oyle s3lem vereyim dedimbuyur beraber olsun :)
Coktaaaaaanhukuk gelmiş miiiiiiii
Yok canım hiç çalışmadım sözelciyim matematik bile yaptım:)ama hiç çalışmadık ki
gerçi nevoş da çalışmadı ama o zeki :)
bu sene ciddiyim ne zaman başlayalım
İnşaallah canım seneye tam gaz başlarsınBen çoğu konuyu biliyorum, sıkı şekilde başlayacağım, bakayım ne olacak
17 si memiş ameliyatım var, eylül gibi uygun mudur başlarız rahat rahat hepsi yetişir
Canım merhaba nerelerdesin,iyi misin hiç görünmüyorsunyok kuzum ya;( oyle s3lem vereyim dedim
o zaman tercih zamanı sizdeyiz hocam :)Hem açıköğretim hem uzaktan eğitim veriliyor. Aynı anda ikisi uygulanıyor demek ki...Bazı dersleri canlı dinleyeceksiniz. Bazılarını kitaptan öğreneceksiniz.
Fırsatlar çoğalmış ne kadar güzel...
uygundur tabiBen çoğu konuyu biliyorum, sıkı şekilde başlayacağım, bakayım ne olacak
17 si memiş ameliyatım var, eylül gibi uygun mudur başlarız rahat rahat hepsi yetişir
nasılsın,iyi misin canım :)yok kuzum ya;( oyle s3lem vereyim dedim
Youtube milyon video var .Sınav bitti keşfettimuygundur tabi
ama bana kaynak vs öner olur mu
iyi degilim nevrosum arada ugruyorum oy;(Canım merhaba nerelerdesin,iyi misin hiç görünmüyorsun
hic iyi degilim kuzumnasılsın,iyi misin canım :)
Hayırdır canım:/iyi degilim nevrosum arada ugruyorum oy;(
netcen kız memişlerineBen çoğu konuyu biliyorum, sıkı şekilde başlayacağım, bakayım ne olacak
Sana yaşlandın diyince kızıyorsun40 yaşına gelmek üzereyim daha nasıl örnek olabilirim:)
Hele sen
Olur tabi, hem ozetleride geçerim, her sene çıkan sorulara bakıyorum az çok çıkan konulara hakimimuygundur tabi
ama bana kaynak vs öner olur mu
39 yaşında yaşlı mı oluyoruzSana yaşlandın diyince kızıyorsun
ay ben eski toprağım öyle dokanmadan elleşmeden soru çözemem,hissetmem lazımYoutube milyon video var .Sınav bitti keşfettim