Ordan burdan çıt çıt kestirip kucultecegim , 65 bedennetcen kız memişlerine
Yolu yarıladın işte39 yaşında yaşlı mı oluyoruz
saglik sorunlari cancazim en son alerji sikintim vardi tam 6 aydir devam biyobsi yapildi tomotoljiye sefk etti kotu olanda gogsumde kitle cikmasi kanserden korkuyorumHayırdır canım:/
Tatlım iki yıl açıköğretim Adalet bölümü okuyup dersleri aldıktan sonra normal hukuk fakültesine geçiş sagliyorsun . Eksik bilgi olmasın.o zamansı hukuk okurum ben
kız demeOlur tabi, hem ozetleride geçerim, her sene çıkan sorulara bakıyorum az çok çıkan konulara hakimim
Ben çok pişman oldum çalışmadığıma:)Olur tabi, hem ozetleride geçerim, her sene çıkan sorulara bakıyorum az çok çıkan konulara hakimim
Şenol hoca favorimdiYoutube milyon video var .Sınav bitti keşfettim
Zaman kaybı:)ay ben eski toprağım öyle dokanmadan elleşmeden soru çözemem,hissetmem lazım
haa onu biliyorum canım :)Tatlım iki yıl açıköğretim Adalet bölümü okuyup dersleri aldıktan sonra normal hukuk fakültesine geçiş sagliyorsun . Eksik bilgi olmasın.
Rehberlik servisine yonlendiririm direkt...o zaman tercih zamanı sizdeyiz hocam :)
ay Allah korusun kötüyü düşünmesaglik sorunlari cancazim en son alerji sikintim vardi tam 6 aydir devam biyobsi yapildi tomotoljiye sefk etti kotu olanda gogsumde kitle cikmasi kanserden korkuyorum
Geçen benim kızlar için Türkçe hocası keşfettim çok beğendim:)Şenol hoca favorimdi
Benim ehliyet sınavı boks ringi gibiydi , üniversite de finaller bitti eve geldim babam kursa yazdırmış kendime gelemeden sınava girdim 2-3 gün içindekız deme
ben ehliyet sınavına bir çalıştım,kalem silgi defter not alma
birincilikle kazandım :)
Allah korusun canımsaglik sorunlari cancazim en son alerji sikintim vardi tam 6 aydir devam biyobsi yapildi tomotoljiye sefk etti kotu olanda gogsumde kitle cikmasi kanserden korkuyorum
yari usg cekilecem bilmiyorum ama ciddeen kendimi cok yorgun yipranmis his ediyorumay Allah korusun kötüyü düşünme
Kariyer yapim derken adamı kocatican o zaman.haa onu biliyorum canım :)
ama o benim adamı bozar
2 yılda 20 yıl yaşlanır kocam,oğlanlar bana bakıyo mu diye
ins ablacimAllah korusun canımRabbim çocuklarına bağışlasın:)
En güzel yöntem nevroş sinavlar icinGeçen benim kızlar için Türkçe hocası keşfettim çok beğendim:)
Sınava girince kızlara farklı çalışma yöntemleri aramaya başladım:)Rüştü Hoca Çok beğendim:)
bana diyoki olmaz birsürü adamla aynı sınıfta okuyamazsın :)Kariyer yapim derken adamı kocatican o zaman.
Benim eşimde kararsızbana diyoki olmaz birsürü adamla aynı sınıfta okuyamazsın :)
len dedim 18 yaşında çocuklar anaları yaşındayım
aa doğru dedi
düşündü düşündü,hocalar var gene olmaz dedi