- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Hayır gelmediler:)Evi görmeye gelmediler mi hala
Genelde bahçedeler bizde oraya gidiyoruz:)
Ev diğerine benzer olduğu için çok merak etmiyorlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır gelmediler:)Evi görmeye gelmediler mi hala
Yani, karşı koymak çok zorSeebetsiz haliyle tirtiklamisligim var
Hayırlı olsuna gelinir ya kuru kuru da olsa yakın akraba sonuçtaHayır gelmediler:)
Genelde bahçedeler bizde oraya gidiyoruz:)
Ev diğerine benzer olduğu için çok merak etmiyorlar:)
Canfeb bak sen kıymetini bilmedin nasıl kıymet biliniyorayyy bana al sen bunu
ben bununla 2 çiftlik 1 saray bide han hamam çıkartırım
Başım ağrıyor ya arada girip bakıyorum kuzumuyumaya çalışıyorum aslında ama başaramadım dahaNerde benim Matmazel Kukrim
Gelecekler canım ama hediye düşünüyorlar sanırım:)Bende bir şey diyemiyorum gelin falan:)Ama bayram sonu geleceğiz dediler bilmem artık:)Hayırlı olsuna gelinir ya kuru kuru da olsa yakın akraba sonuçta
Git dersine çalışKendimi banlatacak konu bulmalıyım sevimmm yardim kosss Jenna16
O başka kumda oynasin ozaman
Himm ozaman tamm :)Gelecekler canım ama hediye düşünüyorlar sanırım:)Bende bir şey diyemiyorum gelin falan:)Ama bayram sonu geleceğiz dediler bilmem artık:)
Beraber oynamak zorundasınızO başka kumda oynasin ozaman
Kayınvalidem evini çok seviyor pek bir yere gitmeyi sevmez:)Himm ozaman tamm :)
Oynamiycam işteBeraber oynamak zorundasınız
Geçmiş olsun canımSana bir şey soracağım:)Başım ağrıyor ya arada girip bakıyorum kuzumuyumaya çalışıyorum aslında ama başaramadım daha
Ne düşünceli bir kayınanne rüya gibiKayınvalidem evini çok seviyor pek bir yere gitmeyi sevmez:)
Beni rahatsız etmekte istemez:)
Tam yerleşmemi bekler:)Ben çoktan yerleştim ama rahat olmamı bekliyorlar:)
Hadi canım hadi seni dışarı alıyoruz.Çocuğunda uyumuştur dersine bak:)Oynamiycam işte
Cidden öyleNe düşünceli bir kayınanne rüya gibi
Yapma yapma Intiyar buKendimi banlatacak konu bulmalıyım sevimmm yardim kosss Jenna16