Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çokzel oluyor patlıcanlaAh yavrum patlıcan olmadan da oluyor var yani öyle yemeklerde sana kim dedi patlicansiz olmaz bu iş diye
Patlıcanı pişama gibi soy hiç bir işlemden geçirme köftenin yani koyİcat cikarmam lazım bu mesajın üstüne ,tarifin bir tarafına sıkıstırıcam o patlıcanı
O tarife patlıcan koysun kurtulunBu kizi nasıl kurtaricaz patlıcan bagimliligindan
ÇakaaalPatlıcanı pişama gibi soy hiç bir işlemden geçirme köftenin yani koy
MutlakaAma çokzel oluyor patlıcanla
Kendini Akçaabat köftesi yaparken bulabilirsinBursaliyim burdada bursalilar görüyorum gazoz konusu kafami karıştırdı içimmi içmeyimmi kızlar icinde birsey yok diyilmi amannn bisey olmazyaaa kötülük etmezsiniz diyilmiiii bana
Aynen 2 gündür böyleSite kasıyor yine
Ben de Bursaliyim hemşehrim,iç ,bir şey olmazBursaliyim burdada bursalilar görüyorum gazoz konusu kafami karıştırdı içimmi içmeyimmi kızlar icinde birsey yok diyilmi amannn bisey olmazyaaa kötülük etmezsiniz diyilmiiii bana
İlk nerde başladı bu patlıcan sevdası onu bulmamız lazım nevosumO tarife patlıcan koysun kurtulun
Kaç kes yanlış emoji kırizinden döndümSite kasıyor yine
Yok yaaaaa ayyyy sevmemKendini Akçaabat köftesi yaparken bulabilirsin
Gece bir ara hele hiç giremedimAynen 2 gündür böyle
Kk patlıcan seviyor ama o tarifte tutmazİlk nerde başladı bu patlıcan sevdası onu bulmamız lazım nevosum
CinnetlikKaç kes yanlış emoji kırizinden döndüm
Tamam tamam şaka yaptımYok yaaaaa ayyyy sevmem
Hee şimdi anladı ben bu sevda nerdenKk patlıcan seviyor ama o tarifte tutmaz