- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.427
Ya da patron oy verdi diye çok sevinir,Bknz. BenEvva in yüreğine inecekAma daha iyi Kazen'in oyunu alamaz ve 1. olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da patron oy verdi diye çok sevinir,Bknz. BenEvva in yüreğine inecekAma daha iyi Kazen'in oyunu alamaz ve 1. olur
Buna sevinmen lazımNevreste abla duydunmu ne dedi
Vallaha yaparsın sen,hatta yapasim var beni bahane ediyorsun haftaya bugün müBak yeter kukrim,girme kanıma.kofteden
Yapip patlicanla sivar uzerine mum dikerim doğum gunume de zaten bir hafta var
Ama 1.olamazYa da patron oy verdi diye çok sevinir,Bknz. Ben
Yorumda mi katmayakOlur ben bayılırımAma orjinal olur mu bilmem
Kat ama abartma oy kaybı olmasınYorumda mi katmayak
ÖylemiBuna sevinmen lazım
Baktım peesembeymisVallaha yaparsın sen,hatta yapasim var beni bahane ediyorsun haftaya bugün mü
Kazen'in oy verdikleri 1. olamıyorÖylemi
Azıcık ucundan koklatirimKat ama abartma oy kaybı olmasın
Bursaliyim burdada bursalilar görüyorum gazoz konusu kafami karıştırdı içimmi içmeyimmi kızlar icinde birsey yok diyilmi amannn bisey olmazyaaa kötülük etmezsiniz diyilmiiii bana
Vaayyys hele hele hele benim patlıcan guzelimmm dogacakmis Perşembe le le leBaktım peesembeymis
Nikotin var diolllaaaBu kizi nasıl kurtaricaz patlıcan bagimliligindan
Niye ki zaten korkuyorum ondan biraz bana oy verip kariyerimi zirvede bırakmasın ozamanKazen'in oy verdikleri 1. olamıyor
İşte ondan diyorum daha fazla batmadan çık ordanNikotin var diolllaaa
Anam bahçeye ektiğim patlıcanlar çıkmıştı dur gidip size resim atayimPatlıcanı pişama gibi soy hiç bir işlemden geçirme köftenin yani koy
Demek istediğim patron bana oy vermişti,ben hariç herkes çok sevinmistiMeğer bana üzülüyorlarmışAma 1.olamaz
Patlıcan candırAnam bahçeye ektiğim patlıcanlar çıkmıştı dur gidip size resim atayim
Yooo biz hiç merak etmiyoruzAnam bahçeye ektiğim patlıcanlar çıkmıştı dur gidip size resim atayim
Rica ederiz,seni begenmzNiye ki zaten korkuyorum ondan biraz bana oy verip kariyerimi zirvede bırakmasın ozaman