• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ooo havalar nasıl 😂😂
Bermuda civarındasın yani :pAleykumselam
images (3).jpeg

Geçen yarışmadan sonra annem kazanamadığıma çok üzüldü.. dedi o kdr emek verdin bir daha katılma kazanamadın 🤣 anne dedim herkes emek veriyor kısmet.. ben kazanamayacağımı bile bile katılıyorum ki 😁
Anne yüreği işte 😍

Geçen yarışmadan sonra annem kazanamadığıma çok üzüldü.. dedi o kdr emek verdin bir daha katılma kazanamadın 🤣 anne dedim herkes emek veriyor kısmet.. ben kazanamayacağımı bile bile katılıyorum ki 😁
Kıyamam anne kalbi😘😍

Özelliği Trabzon da doğal ortamla otlanan danaların etinden yapılmış olması:)
Bizim dana eti ile olabilir mi🤔
Yok ya onun ozelligi tamam etidir ama icinde cok malzeme yok oyle baharatli bir kofte degil yapilmayacak bisey degil bence ama bilmek lazim yokmu trabzonlu aramizda 😃

Yok ya onun ozelligi tamam etidir ama icinde cok malzeme yok oyle baharatli bir kofte degil yapilmayacak bisey degil bence ama bilmek lazim yokmu trabzonlu aramizda 😃
Bence yok🤷‍♀️

İcat cikarmam lazım bu mesajın üstüne ,tarifin bir tarafına sıkıstırıcam o patlıcanı 😈
Şimdi sakince elindeki patlicani yere birak yapabilirsin sana güveniyorum.:KK19:

Ev kirlenmiştir birkaç gün evi toparlarsın🤩
Ayy sorma.. bugün anca valizler ve çamaşıra girdim..bir yandan alışveriş yapmadan hazır buzdolabını da temizledim.. evi de öyle bir topluyorum ama temizlik yarına son valizin bi kısmı kaldı bitiyo inş.

İcat cikarmam lazım bu mesajın üstüne ,tarifin bir tarafına sıkıstırıcam o patlıcanı 😈
Ah yavrum patlıcan olmadan da oluyor var yani öyle yemeklerde sana kim dedi patlicansiz olmaz bu iş diye :KK51:

Ayy sorma.. bugün anca valizler ve çamaşıra girdim..bir yandan alışveriş yapmadan hazır buzdolabını da temizledim.. evi de öyle bir topluyorum ama temizlik yarına son valizin bi kısmı kaldı bitiyo inş.
Boşver canım zaten yorulmuşsundur.Valiz boşaltmak bile yoruyor😘

Back