Bu sefer kime salça olucaz yine bakalımBen de yapacağım ilk fırsatta inşallah
Evet bende de öyle bide bildirimleri görmüyorum girip bakınca sayfalar ilerlemiş oluyorbir mesajı göndermem 10 dk sürüyor ya sizde de böyle mi
Allah korusun canım4 civarı uyudum canım çocuklar çok korktular uyumak istemediler.
7.4 olacak diye bir söylenti var.
Umarım olmaz
Başka olmadı inşaallah olmazSağol canım benim
kötü örnek olmak istemiyorum elhancım ama inan öyle.aşkta gurur olmaz ben geri döndüm
Ayartilmaya yer arıyor gibiyimay sakınnnnn
madem unutmuşsun hiç anma
Ablaaaağğğğğğ bende katılıyorum yarışmayaaaağğğğğ
Süper bir tarif aldı ablamVallahamı hadi süper bir tar,f bekliyorum senden
Süper bir tarif aldı ablam
Kesinlestirmedim aklıma hiç tarif gelmiyor ki nete biraz göz gezdirdim İzmir köfte alan olmamıştır diye baktım bildirimler de İzmir köfte yapılmış bile
Gönül bukötü örnek olmak istemiyorum elhancım ama inan öyle.aşkta gurur olmaz ben geri döndüm
Genel sıralamaya bakmadım başa baş giden iki tarifin oy sayısına odaklandım hep. Ama yaklaştıysam sevindim yani. Gayret etmeye devamGeçen kategoride çok yaklaştın
Aynen ben onu sormadım bile kesin alınmıştır diye. Alan kişi yapıp koymuş bile helal olsun. Sen de katıl yaa fırında sebzeli köfte yap belki alınmamıştırKesinlestirmedim aklıma hiç tarif gelmiyor ki nete biraz göz gezdirdim İzmir köfte alan olmamıştır diye baktım bildirimler de İzmir köfte yapılmış bile