- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
benim tarifleri beğenmezsin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tarifleri beğenmezsin sen
Bende dibine kadar silinip supurulmustir kategoriGenel sıralamaya bakmadım başa baş giden iki tarifin oy sayısına odaklandım hep. Ama yaklaştıysam sevindim yani. Gayret etmeye devam
Aynen ben onu sormadım bile kesin alınmıştır diye. Alan kişi yapıp koymuş bile helal olsun. Sen de katıl yaa fırında sebzeli köfte yap belki alınmamıştır
Neden yabenim tarifleri beğenmezsin sen
5. Oldun diye hatırlıyorumGenel sıralamaya bakmadım başa baş giden iki tarifin oy sayısına odaklandım hep. Ama yaklaştıysam sevindim yani. Gayret etmeye devam
Aynen ben onu sormadım bile kesin alınmıştır diye. Alan kişi yapıp koymuş bile helal olsun. Sen de katıl yaa fırında sebzeli köfte yap belki alınmamıştır
Aaa o zaman çok güzel bunda da 3. olursam sonrakinde 1.yim inşallah5. Oldun diye hatırlıyorum
İnşaallah canımAaa o zaman çok güzel bunda da 3. olursam sonrakinde 1.yim inşallah
Kız bu bildiğin hıyar
İyiyiz ablam çok şükürBugün bir şey yok
Lafi agzimdan aldinKenafir Nana demek istedin galiba
Tabikisi tarifi güzel olanaKime salça olmuşuz ki biz aaa aşk olsun Evva
Huyum kurusunLafi agzimdan aldin
GeldigimiZe pisman edecek nerdeyse istedigin kadar ac gozlerini daha fazla kuduramazDur kem gozlerimi işin icine sokayım, kem göz kem göz
Konusuda görünmez mi olsunMinik görünmez köfte yapsın bence
Öyle koca bulayım doğru nikahaBerkan ayrı bir renk katıyordu
Martı uçar gibi omuzları bir ileri bir geri
Evet abla görünmez köfte sponsorluğunda süpriz köfte düdüdüfdüfKonusuda görünmez mi olsun