kötü örnek olmak istemiyorum elhancım ama inan öyle.aşkta gurur olmaz ben geri döndümEloşum aynısını yaşadım kuzum. İki yıl hiç içmedim bir ilaç desteğiyle bırakmıştım ama rüyamda hep içiyor mutlu oluyordum.
Severek ayrılmak pek zor .
örtmenim sen bu etapta beni korkutüyürsünSunum nasıl yapsam diye düşünüyorum alengirli bir şeyler bulayım yapacağım hemen
Günaydın canim
Sen beni her etapta korkutuyorsun onu ne yapacağızörtmenim sen bu etapta beni korkutüyürsün
aşk olsun geçtiğimiz kategoride sevimli hayalet casper gibiydimSen beni her etapta korkutuyorsun onu ne yapacağız
ohooo sen bizim ilk sunumları görsenBu arada olay sunumda bitiyor ne tarif alırsan al. E sunum kısmı da bende kötü o yüzden hiç korkmaElalis
4 civarı uyudum canım çocuklar çok korktular uyumak istemediler.
Benim yine de hep korktuğum güçlü bir rakipsin arada istisnalar olabiliraşk olsun geçtiğimiz kategoride sevimli hayalet casper gibiydim
İşte bir sefer olunca etkisi olmadıaşk olsun geçtiğimiz kategoride sevimli hayalet casper gibiydim
Allah korusun yaa. Zaten çocuklar çok etkileniyor inşallah olmaz başka bi daha4 civarı uyudum canım çocuklar çok korktular uyumak istemediler.
7.4 olacak diye bir söylenti var.
Umarım olmaz
Başka olmadı inşaallah olmazSağol canım benim
Ben de kendimi geliştirmeye çalışıyorum bakalım. Bu sefer inşallah güzel bir çekim yaparım 1.likte gözüm yok ilk 3 e gireyim şimdilik hedefim buohooo sen bizim ilk sunumları görsen
İnşaallah canım benimAllah korusun yaa. Zaten çocuklar çok etkileniyor inşallah olmaz başka bi daha
Geçen kategoride çok yaklaştınBen de kendimi geliştirmeye çalışıyorum bakalım. Bu sefer inşallah güzel bir çekim yaparım 1.likte gözüm yok ilk 3 e gireyim şimdilik hedefim bu
Allaha emanet olun canım benim4 civarı uyudum canım çocuklar çok korktular uyumak istemediler.
7.4 olacak diye bir söylenti var.
Umarım olmaz
Başka olmadı inşaallah olmazSağol canım benim
Aynen canımAllaha emanet olun canım benim
çok iyi bilirim o duyguyu.insan kendini değil de hangi evladıma nasıl koşarım diye düşünüyor