- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Idare ediyoruz bakalım dün memleketten döndük Urfa ya. Gelir gelmez depremlerle karşıladı bizi sağ olsun sabah ayrı akşam ayrı sallandık. Şimdi dinlenip eve girişeceğim bavullar çamaşır temizlik falan. Urfa nın tozu sağ olsun evi temizleyip çıksan da her yer kapalı iken bile toz giriyorİyiyim şükür,sen nasılsın?
Allah beterinden korusun,hafif hafif sallayıp gecsinIdare ediyoruz bakalım dün memleketten döndük Urfa ya. Gelir gelmez depremlerle karşıladı bizi sağ olsun sabah ayrı akşam ayrı sallandık. Şimdi dinlenip eve girişeceğim bavullar çamaşır temizlik falan. Urfa nın tozu sağ olsun evi temizleyip çıksan da her yer kapalı iken bile toz giriyor
Ben onun kadar azimkar olmadığımdan bak bu saat oldu daha oyalanıyorum telefon elimde bakalım elbet başlarım ev işineAllah beterinden korusun,hafif hafif sallayıp gecsinO toz kadar gıcık bir şey yok,çok azimkar masallah
Nasılsa yine tozlanacak,kasma benceBen onun kadar azimkar olmadığımdan bak bu saat oldu daha oyalanıyorum telefon elimde bakalım elbet başlarım ev işine
Ben dayanamam zaten hemen yaparımEe nanacım tarif ne zaman geliyorkendini çok yorma öyle gönder gelsin
Bende kendimi zor tutuyorum ama yok biraz daha bekliycemBen dayanamam zaten hemen yaparım
Tutma,yap gitsinBende kendimi zor tutuyorum ama yok biraz daha bekliycem
Benim haftaya kalmaz diye düşünüyorumBende kendimi zor tutuyorum ama yok biraz daha bekliycem
Haftaya yaparım inşallahTutma,yap gitsin
Güzel olucak inşallahHadi inşallah
Inşallah canım, heyecanla bekliyorumGüzel olucak inşallah
MantıklıNasılsa yine tozlanacak,kasma bence
Mantık denince JennaMantıklı