Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
NNana nana oglum dediki anne dun bana bisey oldu sanki uzerimde bir göz vardi o yuzden kudurdum kusura bakma bidaha yapmiycam. Simdi mum gibi oturuyor hic yaramazlik yapmiyor bilmem anlatabildimmi
4 civarı uyudum canım çocuklar çok korktular uyumak istemediler. 7.4 olacak diye bir söylenti var. Umarım olmaz Başka olmadı inşaallah olmazSağol canım benim
NNana nana oglum dediki anne dun bana bisey oldu sanki uzerimde bir göz vardi o yuzden kudurdum kusura bakma bidaha yapmiycam. Simdi mum gibi oturuyor hic yaramazlik yapmiyor bilmem anlatabildimmi
Kesinlestirmedim aklıma hiç tarif gelmiyor ki nete biraz göz gezdirdim İzmir köfte alan olmamıştır diye baktım bildirimler de İzmir köfte yapılmış bile
Kesinlestirmedim aklıma hiç tarif gelmiyor ki nete biraz göz gezdirdim İzmir köfte alan olmamıştır diye baktım bildirimler de İzmir köfte yapılmış bile
Aynen ben onu sormadım bile kesin alınmıştır diye. Alan kişi yapıp koymuş bile helal olsun. Sen de katıl yaa fırında sebzeli köfte yap belki alınmamıştır