- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Güle güle kullanTrendyoldan almistim renk katti banyoya biraz kucuk ama olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullanTrendyoldan almistim renk katti banyoya biraz kucuk ama olsun
Tesekkur ederim ablayaaaaa
güle güle kullan canım
sinirlendim zatenYaaa cok uzulurdum ben cok sinirlenirdim
Neyse artik ders olmusturEv sıcak yaHem çok renkliydi
Sagol ablacimGüle güle kullan
bırak laf atma,sarhoşmudur nedir bu akşamHoş geldin ne haber
Allah bidaha yasatmasin amansinirlendim zaten
hiç sanmamNeyse artik ders olmustur
Akillanmiyoda diyosun yanihiç sanmam
Ama hediye olarak çikolata falan alsınlar oda iyidir:)Neyse artik ders olmustur
Hadi yabırak laf atma,sarhoşmudur nedir bu akşam
Sen kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin biraz tanışsak:)Belki yazdın ama bu sıra daha çok takılıyorsun :)Kafama yazmam lazım:)Akillanmiyoda diyosun yani
Off evet ya esim nişanliyken bana hep ece nin ozel kutusundaki cikolatadan alirdi simdi bimin vince markasi cikolatasini ama belediyede calistigi icin ordan verdikleri pelit cikolatayi getiriyo bayramlardaAma hediye olarak çikolata falan alsınlar oda iyidir:)
ya insan bi kafa yorar dimi.bu kadın en son neleri beğendi,nelere ihtiyacım var dedi.Akillanmiyoda diyosun yani
Buna şükür onu bulamayanlarda varOff evet ya esim nişanliyken bana hep ece nin ozel kutusundaki cikolatadan alirdi simdi bimin vince markasi cikolatasini ama belediyede calistigi icin ordan verdikleri pelit cikolatayi getiriyo bayramlarda
yaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyimSen kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin biraz tanışsak:)Belki yazdın ama bu sıra daha çok takılıyorsun :)Kafama yazmam lazım:)
hayır kafa yorsa.mesela bugünlerde en büyük ihtiyacım toplu iğne :)Ama hediye olarak çikolata falan alsınlar oda iyidir:)
baksana serenat yaptı gittiHadi ya
Yazdım listeyeYoklama alırım ona göre:)yaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyim
İşte buna bile mutlu olabileceğimiiz düşünemiyorlarhayır kafa yorsa.mesela bugünlerde en büyük ihtiyacım toplu iğne :)
bunu düşünüp gidip 3-5 kutu alsa vallahi daha çok makbule geçer :)