• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Ama hediye olarak çikolata falan alsınlar oda iyidir:)
Off evet ya esim nişanliyken bana hep ece nin ozel kutusundaki cikolatadan alirdi simdi bimin vince markasi cikolatasini😂😂😂😂 ama belediyede calistigi icin ordan verdikleri pelit cikolatayi getiriyo bayramlarda😂😂😂

Akillanmiyoda diyosun yani :KK70: :KK48:
ya insan bi kafa yorar dimi.bu kadın en son neleri beğendi,nelere ihtiyacım var dedi.
son anda ilk aklına geleni alıp getiriyor.bide dünya para veriyo o salak şeylere,daha çok sinir oluyorum.bi kere de evlilik yıldönğmünde boynerden parfüm almış,nası ağır kokuyor aman allahım 😖 be adam senin karın alerjik,her parfümü kullanmıyor :sinirli:
açınca değişremedim de,hep onun ayakkabılarına tuvaletine sıktım :KK53:

Off evet ya esim nişanliyken bana hep ece nin ozel kutusundaki cikolatadan alirdi simdi bimin vince markasi cikolatasini😂😂😂😂 ama belediyede calistigi icin ordan verdikleri pelit cikolatayi getiriyo bayramlarda😂😂😂
Buna şükür onu bulamayanlarda var:70:
Nişanlıyken farklı canım hepimiz geçtik o yollardan:70:

Sen kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin biraz tanışsak:)Belki yazdın ama bu sıra daha çok takılıyorsun :)Kafama yazmam lazım:)
😅 yaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem 😊 oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyim🤩

😅 yaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem 😊 oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyim🤩
Yazdım listeye:70:Yoklama alırım ona göre:)
Allah gönlüne göre versin canım inşaallah birgün olacak :KK68:

hayır kafa yorsa.mesela bugünlerde en büyük ihtiyacım toplu iğne :)
bunu düşünüp gidip 3-5 kutu alsa vallahi daha çok makbule geçer :)
İşte buna bile mutlu olabileceğimiiz düşünemiyorlar:70:
Gerçi benimki bu sıra domates alıp geliyor çok mutlu oluyorum:70:

Back