Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Off evet ya esim nişanliyken bana hep ece nin ozel kutusundaki cikolatadan alirdi simdi bimin vince markasi cikolatasini ama belediyede calistigi icin ordan verdikleri pelit cikolatayi getiriyo bayramlarda
ya insan bi kafa yorar dimi.bu kadın en son neleri beğendi,nelere ihtiyacım var dedi.
son anda ilk aklına geleni alıp getiriyor.bide dünya para veriyo o salak şeylere,daha çok sinir oluyorum.bi kere de evlilik yıldönğmünde boynerden parfüm almış,nası ağır kokuyor aman allahım be adam senin karın alerjik,her parfümü kullanmıyor
açınca değişremedim de,hep onun ayakkabılarına tuvaletine sıktım
Off evet ya esim nişanliyken bana hep ece nin ozel kutusundaki cikolatadan alirdi simdi bimin vince markasi cikolatasini ama belediyede calistigi icin ordan verdikleri pelit cikolatayi getiriyo bayramlarda
yaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyim
yaz ablacim ben 24 ten gun aldim 4 yillik evliyim istanbulda yasiyorum bebisim yok 2 tup bebek denedim 3. Yu denicem oyle evde bi basina bol bol temizlik yapan biriyim