- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Yanlışlıkla attım kusura bakmaNe alaka diyecek adam bu saatte dur deniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlışlıkla attım kusura bakmaNe alaka diyecek adam bu saatte dur deniyim
Nurcan yok Nevreste varoy nurcanım nurcanım kurbandır sana canım
oh iyi yapmışsınAaa buyuk hakaret
Benimde oyle bi hirka hikayem var sevgiliyken yil basinda hediylerimiz verdik birbirimize actim bide ne goriyim orme yunden bembeyaz önu bagcikli hirka bune be dedim bornozmu aldin sen bana attim.kenara cok sinirlendim ben gitmisim 2 tane swet almisim ona o bana kıytirik bi hırka bende gidip degistirdim yerine pantolon aldim
düşünmem lazımNurcan yok Nevreste var
Ne dedumda darıldın, gelsana gelsana gelsana küçük hanum
Cok kotuydu ya resmen bornozdu ama zevksizleroh iyi yapmışsın
Her eve lazım
o zaman bizim de değerlimiz,seni bize göndermişSağol canım benim KK ya üye olma sebebim
Utanırmıştaaaaa
Ya benimde öyle bir hırka hikayesi var.3-4 yıl önce almıştı.Komple renkli boncuk:)Ben öyle şeyleri sevmemSiyah üzeri renkli boncuk:)Cok kotuydu ya resmen bornozdu ama zevksizler
Trendyoldan almistim renk katti banyoya biraz kucuk ama olsunHer eve lazım
o zaman bizim de değerlimiz,seni bize göndermiş
benimki de çirkindi bi parçayı çekip önü kapatmaya çalışıyorum öbür taraf komple meydandaCok kotuydu ya resmen bornozdu ama zevksizler
Yazik abla ya atmasaydin evde giyerdinYa benimde öyle bir hırka hikayesi var.3-4 yıl önce almıştı.Komple renkli boncuk:)Ben öyle şeyleri sevmemSiyah üzeri renkli boncuk:)
Güzel dedim ama buraya taşınınca attım
Yaaa cok uzulurdum ben cok sinirlenirdimbenimki de çirkindi bi parçayı çekip önü kapatmaya çalışıyorum öbür taraf komple meydanda
Hoş geldin ne haberUtanırmıştaaaaa
yaaaaa
Ev sıcak yaHem çok renkliydiYazik abla ya atmasaydin evde giyerdin