- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Sağlık olsun ozaman allah şifa versin annesine nasip değilmiş demmek kiŞekeri düşmediği için Ankara'ya gitmişler,katılamaz muhtemelen ,kendi de gitti herhalde annesiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun ozaman allah şifa versin annesine nasip değilmiş demmek kiŞekeri düşmediği için Ankara'ya gitmişler,katılamaz muhtemelen ,kendi de gitti herhalde annesiyle
Amin amin,sağlık olsun da,geri kalan her şey halloluyorSağlık olsun ozaman allah şifa versin annesine nasip değilmiş demmek ki
Aynen öyle canımAmin amin,sağlık olsun da,geri kalan her şey halloluyor
Kendisi gitmemiş. Babası götürmüş.Şekeri düşmediği için Ankara'ya gitmişler,katılamaz muhtemelen ,kendi de gitti herhalde annesiyle
Güzel haberi gelir inşallah yakındaKendisi gitmemiş. Babası götürmüş.
Aynen öyle canım
Eloşum aynısını yaşadım kuzum. İki yıl hiç içmedim bir ilaç desteğiyle bırakmıştım ama rüyamda hep içiyor mutlu oluyordum.9 ay bıraktım bi ara,resmen yaşam sevincim kayboldu
Ee nanacım tarif ne zaman geliyor kendini çok yorma öyle gönder gelsinSabahtan bu yana anca kendime gelebildim , günaydın ❤
Ablaaaağğğğğğ bende katılıyorum yarışmayaaaağğğğğFırsat buldukça yürüyüş yapman lazım o zaman,keşke bende sürekli yapabilsem.
Bem kaçıyorum görüşürüz işlerimi halledip gelirim yine.
Günaydın hemsoomSabahtan bu yana anca kendime gelebildim , günaydın ❤
Ee nanacım tarif ne zaman geliyor kendini çok yorma öyle gönder gelsin
GünaydınGünaydınlar güzel hanımlar
İyiyim şükür,sen nasılsın?Nasılsın Jenna16