Evet çok sevgiden boğacak gibiBence o da sana aşık
Sen nerelerdesin
Allahım ne güzel sözler bunlarSeni bu kadar sevebileceğimi tahmin edemezdim.Aşk olsun bana geç keşfettim, o senin tatlılığın kuzum.
Yeminle hayte şimdi etiket şey edecektim seni önce yazanlara cevap vereyim dedimSen nerelerdesin
öldümmü kaldım mı hiç umrunda değilYeminle hayte şimdi etiket şey edecektim seni önce yazanlara cevap vereyim dedim
Ölsen haber gelirsi hayte töbe töbe ne diyorum benöldümmü kaldım mı hiç umrunda değil
sen yaş pastaları anca başkalarına yap
ohh hayat sana güzelÖlsem haber gelirsi hayte töbe töbe ne diyorum benben arsuzdaydım arkadaşlarla takılıyoruz işte
Arsuz dedim marmaris degilohh hayat sana güzel
İnşallah gidersiniz be haytebiz orayada gidemiyoruz
Sagol canim gunaydin herkeseGeçmiş olsun dahli :/
O saatte uyuyodum malesef
Bikere benimde basima geldi kase icindeki kuflenmisti kavanozun biyerinde açıklık vardir belki hava almistir ondan küflenmis olabilirKizlar ya buzdolabinda duran recelimin üstü kuflenmis neden boyle oldu bu kavanozu daha once hic acmamistim?
Keşke sıcak sıcak koyup kapatsaydin o zaman vakum yapardi...kuflenem yer az ise üzerini alıp başka kavanoza aktar istersenKizlar ya buzdolabinda duran recelimin üstü kuflenmis neden boyle oldu bu kavanozu daha once hic acmamistim?