- 21 Ocak 2018
- 8.239
- 20.239
- 32
Limon koymustum ama guneste bekletmeyi hic duymamistim acaba kavanozum tam kuru degilmiydi su olsa bozarmiBazı reçeller güneşte birgün kalmak istiyor.Mesela çilek,vişne,kayısı gibiTencere ile balkonda cam önünde bekleyecek.Üzeri tülbentle örtülüyor.Limon koydun mu?
Bozar cannım,ıslak kaşık bile bozuyor.Limon koymustum ama guneste bekletmeyi hic duymamistim acaba kavanozum tam kuru degilmiydi su olsa bozarmi
Bak benimki 1 litrelik kavanozda senin veridigim taktikleri de yapmadım vakumlama vs ama yaşıyor suan baktim daHic acmamistim ama e ozaman uzun sure durmuyomu receller uzuldum bak bidahakine cok kucuk koyayim
Pınarı özleyenler
CancağızımFıstığım
Dra bir sorsaydiniz .ya da sağlık ocağınaÖylemi bize bisey demediler ama iyilesirse goturmem ya bir hafta amtibiyotik bitene kadar bence iyilesir gerek yok bidaha aglamasin korkuyo zaten hastaneye girdigmiz anda. Halbuki hic gitmeyiz hastaneye ama unutmuyo cocuk yinede orayi
Rica ederim canımTeşekkür ederim canfeb
İnşallah canım , öncesi sonrası ne zamanDaha iyi olacağım inşAllah
Pinarda fasulyemiydim benÇok yakında flaş flaş haber
Belkide oyle oldu bidahakine daha dikkatli olucamBozar cannım,ıslak kaşık bile bozuyor.
Yani öyle düşünüyorumPinarda fasulyemiydim ben
İyilesmezse oyle yaparim :)Dra bir sorsaydiniz .ya da sağlık ocağına
İnşaallah canımBelkide oyle oldu bidahakine daha dikkatli olucam
Benimkine bisey oldu demekkiBak benimki 1 litrelik kavanozda senin veridigim taktikleri de yapmadım vakumlama vs ama yaşıyor suan baktim da
Amanin yoksaaaaPınarı özleyenler
Ortimm nassinWebcama gel