Oda nadir geliyor:)Tatil sonrası toparlanmak zor oluyor:)
Onun gibisi gelmedi daha gelse tetikteyim bekliyorumKıyamam ya
Ama bize iyi dayandı
Başkası olsa kaçmıştı veya olay çıkmıştı
Oda yoğun:)
Şaka yapmaktan korkar oldukOnun gibisi gelmedi daha gelse tetikteyim bekliyorum
Bizi korkutanlar utansınŞaka yapmaktan korkar olduk
Daha taze biraz zaman geçsinBizi korkutanlar utansın
O samimi gelmişti ama hep sohbet ettiğimiz biri gibi yazmaya başladı.yeni gelenler gergin geliyorDaha taze biraz zaman geçsin
Aynen öyle sonuca bende şaşırdımO samimi gelmişti ama hep sohbet ettiğimiz biri gibi yazmaya başladı.yeni gelenler gergin geliyor
Teşekkürler canım:)Çok geçmiş olsun canım.Allah'a emanet olun
Sagol yok ya kan tahlili falan yaptilar enfeksyon varmis atesi cok tukselince hastaneye goturduk normalde goturmezdim. Serum takmak istediler bir turlu damaryolu acamadilr 4 kere deldiler kollarini en sonunda kizdim baska bisey bulun diye mahfoldu cocugum aglamaktanÇok geçmiş Olsun, diş mi ?
Yaa yavrum,zaten ateş halsiz bırakıyor birde iğneyle delip duruyorlar çok sinir bozucu.bizde hiç gitmek istemiyorduk o yüzden.Çabuk toparlar inşallah Allah şifa versinSagol yok ya kan tahlili falan yaptilar enfeksyon varmis atesi cok tukselince hastaneye goturduk normalde goturmezdim. Serum takmak istediler bir turlu damaryolu acamadilr 4 kere deldiler kollarini en sonunda kizdim baska bisey bulun diye mahfoldu cocugum aglamaktan
Sagol canim aynen oyle cok tecrubeli degilim hangi ilaci nekadar vermeliyim diye artik biliyorum bidaha goturmem cok kotu bisey olmadikcaYaa yavrum,zaten ateş halsiz bırakıyor birde iğneyle delip duruyorlar çok sinir bozucu.bizde hiç gitmek istemiyorduk o yüzden.Çabuk toparlar inşallah Allah şifa versin ♥
Enfeksiyon için birdaha kan alıyorlar galiba, gectimi diyeSagol canim aynen oyle cok tecrubeli degilim hangi ilaci nekadar vermeliyim diye artik biliyorum bidaha goturmem cok kotu bisey olmadikca
Öylemi bize bisey demediler ama iyilesirse goturmem ya bir hafta amtibiyotik bitene kadar bence iyilesir gerek yok bidaha aglamasin korkuyo zaten hastaneye girdigmiz anda. Halbuki hic gitmeyiz hastaneye ama unutmuyo cocuk yinede orayiEnfeksiyon için birdaha kan alıyorlar galiba, gectimi diye