- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bacağım için özellikle yürümem lazım,insan pas tutuyor 2 gün yürümeseBanada yürüyüş olacak bugün hemde dolaşırım biraz
Annesi rahatsizmis diye duydum en son,inşallah iyidir :/Sahi boncuğu göremiyorum bu ara iyidir inşallah
Günaydın tatlimGünaydın bol enerjili bir günümüz olsun inşallah
En son haberleri almak için baloncuga gidiyorum.Annesi rahatsizmis diye duydum en son,inşallah iyidir :/
Hayırlı haberler alırsın ve verirsin inşallah Yaz lütfen bana haber alınca,En son haberleri almak için baloncuga gidiyorum.
Allah'ım iki sözcük bir insanı bu kadar mı rahatlatır.Günaydın tatlim
Haber ederim canım.Hayırlı haberler alırsın ve verirsin inşallah Yaz lütfen bana haber alınca,
Benim bacağım için özellikle yürümem lazım,insan pas tutuyor 2 gün yürümese
Tamam şekercigim,kolay gelsinFırsat buldukça yürüyüş yapman lazım o zaman,keşke bende sürekli yapabilsem.
Bem kaçıyorum görüşürüz işlerimi halledip gelirim yine.
Tamam canım.Haber ederim canım.
Sağol canım beniiimAllah'ım iki sözcük bir insanı bu kadar mı rahatlatır.
Dün gece o kadar mahcuptum ki şimdi çok çok iyiyim. Bol yürümeli güzel bir günün bulutlar golgeligin olsun.
Jennam annesinin şekeri düşmemiş malesef. Tedavi için doktoru Ankara'ya getirmelerini istemiş. Şu an Ankara'da tedavi ediliyormuş.Tamam canım.
Amin inşallah düzelir tez zamanda,Allah şifa versinJennam annesinin şekeri düşmemiş malesef. Tedavi için doktoru Ankara'ya getirmelerini istemiş. Şu an Ankara'da tedavi ediliyormuş.
Tez zamanda iyileşmesini ümit ediyorum.
İnşallahAnnesi rahatsizmis diye duydum en son,inşallah iyidir :/
aminİnşallah
Katılacakmıydı ki acaba gerçeği annesinin sağlığı daha önemli ama inşallah iyidirler
Şekeri düşmediği için Ankara'ya gitmişler,katılamaz muhtemelen ,kendi de gitti herhalde annesiyleKatılacakmıydı ki acaba gerçeği annesinin sağlığı daha önemli ama inşallah iyidirler