Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım sorun bağlama değil konuşma tarzı:)
Mesajlarımı dökmüş:)Yani ben eleştiride bulunmadım,kendisi beni tersledi:)Sadece özelde değil buraya gelip devam etti:)Ben kaba mesaj yazdım mı:)
Bilmiyorum sorun bende galiba:)
Hanımlar konu nedir, ne oldu ne bitti bilmiyorum lakin site kuralları gereği kimsenin özel mesajları kişinin onayı olmadan ifşa edilemez.
Herhangi bir sorun varsa eğer editörle yaptığınız görüşmeye adminin de davet edilmesini rica edersiniz, özelden görüşme yapılır ve konu orada konuşulup kapatılır, özel görüşmeleri topiklerde paylaşmak polemik çıkartmak ve kurallara uymamaktan başka bir amaca hizmet etmez maalesef.
Mesajlarımı dökmüş:)Yani ben eleştiride bulunmadım,kendisi beni tersledi:)Sadece özelde değil buraya gelip devam etti:)Ben kaba mesaj yazdım mı:)
Yaş yere basmışım heralde vık diyemem çünkü o vık vık vık vıkvıkvıkvokvıkkvıvıvıkdkskvkv der sonra ben ağlarımm sinirden oda başlar 'iki sid.kliiii gözün var ağlaaa böyle' kafam kaldırmıyor gerçekten lafı