Senin gidebileceğini bilsem bir iki cemkirirdim yalnız birakmazdim kuzum seni...içim yandı ama ...zaten ondan kurtardinyaaa
Sevdin sen,ben fark ettimmüthiş bilgilerdi zaten
Ben de bitanem ben deSorma ,heyheyleri getireni ben var ya
Ne güzel yaa idolümsün bu konudaBazen 4 saat uykuyla geziyorumHadi hayırlı olsun işlerin
Yok,zaten büyük cogunlugu saglik kaynskliydi,onlarla olan kısım geçti. Esas mesele de sıra,onun da vakti varİlaç desteği veriyorlar mı?
Mutlu olunca daha da iyi oluyorum ,dünya umrumda olmuyorNe güzel yaa idolümsün bu konuda
Hayirlisi olsun :)Yok,zaten büyük cogunlugu saglik kaynskliydi,onlarla olan kısım geçti. Esas mesele de sıra,onun da vakti var
Hazırımmm il içi yaptım bi de ben yeni bir okula başlıyorum yarın bir miktar heyecanliyim da bakalımİyiyim bebeğim sen nasılsın.. yarın seminerler başlıyor. Hazır mıyız
2 tokatta sen atBen de bitanem ben de
Amin canım, sağol:)Hayirlisi olsun :)
Etmem mi hem de tüm kalbimle...Allah razı olsun tatlım.Neler atlattım,bu da geçer umudundayım. Ama dua edersen çok sevinirim ♥❤
Hayırlısı olsunHazırımmm il içi yaptım bi de ben yeni bir okula başlıyorum yarın bir miktar heyecanliyim da bakalım
Boşver ablacim bu ilkti yapmam birdaha biliyosun beniSenin gidebileceğini bilsem bir iki cemkirirdim yalnız birakmazdim kuzum seni...içim yandı ama ...
Hemideeee nasil sevdimSevdin sen,ben fark ettim
Tatlım benim ya,Allah senin de güzel gönlüne gore versinEtmem mi hem de tüm kalbimle...
Bak ezan okunuyor.
Onun hürmetine inşallah. Darda kalma bebeğim.
Bundan sonra cici kız olBoşver ablacim bu ilkti yapmam birdaha biliyosun beni
Hemideeee nasil sevdim
Ben de dua edeceğim ne olduğunu bilmiyorum ama mutlu olmanı iyi olmanı çok isterimAllah razı olsun tatlım.Neler atlattım,bu da geçer umudundayım. Ama dua edersen çok sevinirim ♥❤
Hayırlı olsun yeni yerin. Heyecan zirvedir şimdi ...Hazırımmm il içi yaptım bi de ben yeni bir okula başlıyorum yarın bir miktar heyecanliyim da bakalım