Sekiz ay Ceylanpınar'da...iki yıl merkezde sosyal hizmetlerde belletici öğretmen olarak çalıştım canım. Sene 2006- 2008Urfa 'da görev yapmış mıydınız bilmiyordumokul ortamı önemli işte o huzur olmayınca çekilmiyor Amiinnn çok teşekkürler
Buraya yazmayayım aklımdan geçenleri,sen biliyorsun. EdepsizAz önce binada arkadaş ile karşılaştık o ne lan camis gibi olmuşun dedi bana
Güzel sözmus canım ,doğru .Kızma kötüye bilse iyisini söyler derler(babam çok kullanır) boşver herkes kalbini yansıtıyor işte
Biliyorum ahretligimBuraya yazmayayım aklımdan geçenleri,sen biliyorsun. Edepsiz
Hiç içinde kalmasın canım gördüğün ilk yerde gözlerinin ve kalbinin tamire ihtiyacını söyle...Bende kızdım o an kal geldi ablacım bişey diyemedim ,içimde kaldı
Seni üzeni aslanlar kovalasın beybisumBiliyorum ahretligim
Aynen öyle..Hayatında camis görmemiş hem,pisHiç içinde kalmasın canım gördüğün ilk yerde gözlerinin ve kalbinin tamire ihtiyacını söyle...
Ne güzel buradan sizin gibi bir öğretmen geçmiş demekSekiz ay Ceylanpınar'da...iki yıl merkezde sosyal hizmetlerde belletici öğretmen olarak çalıştım canım. Sene 2006- 2008
Teşekkür ederim tatlım.Ne güzel buradan sizin gibi bir öğretmen geçmiş demek
Çok teşekkür ederimmTeşekkür ederim tatlım.
Urfa seninle güzel şimdi.
GeleceklerGelmezseniz oylama başlamıyor
Ben olsam uyurumGidip uyurum
Nasıl köfteler yapılmış öyleBen olsam uyurum
Son çağrını yap,sonra ışığı ört,gidelimUykum gelmeye başladı
Sağol abla beğendim benİlk mesaj düzenlendi
Resimleri kontrol edelimPopüler Konu - Kıymalı Köfte Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz...www.kadinlarkulubu.com
D Dediyy
Canfeb
pearlshine
C A N O
S Sabr-Sukur-Dua
evlaefe
Elalis
Kukrim
WunderLost
Dahliadivin
LivreAmour
Jawlensky
Evva
retro_hippo
Wilma11
@Yasnaz
Tenceresiz kaldim anne
K kerdemyt
gurtmingotam
Galiba sadece ikimiz merak ediyoruzNasıl köfteler yapılmış öyleKim 1. olacak çok merak ediyorum