Hoşgeldin canım, olsun olur öyle arada:)Keyifler nasıl?Geldim bebem
Herkese iyi akşamlar. Çayımı alıp yerime geçeyim. Biraz da mahcubum ya...köfte tarifi almıştım nevrestemden ama tatil rehaveti mi isteksizlik mi bir türlü başına gecemedim...
Önümüzdeki yarışmalara nasip olsun artık...dedim ya mahcubiyetten yemeklere de bakamadım. Oylama başlasın tek tek bakicam .
Bazen 4 saat uykuyla geziyorumYarından itibaren seminerler başlıyor artık ben de erkenci kuş olcam senin kadar olamasam da
Hiç değilse 6 saat uyumalısın :) uyku sağlıktır :)Bazen 4 saat uykuyla geziyorumHadi hayırlı olsun işlerin
Ben usluydum Elhan ablama sor bakNiye uslu durmuyorsunuz biraz beni örnek alın
Canimmm
İyiyim bebeğim sen nasılsın.. yarın seminerler başlıyor. Hazır mıyızElhan Soracaktım ben de buradaymış zaten nasılsınız
Jenna16 sanki @Minik Meleklerim senden önce uyanmış bugün gözlerim yaşardı nasıl geç kalırsın
Uyuyabilene evet. Depresif olup ,uyuyabilenlere imreniyorum. Kafam rahat değilse uyuyamasan tayfadanım.Kafam doluHiç değilse 6 saat uyumalısın :) uyku sağlıktır :)
Hos geldin banlı hemsomBen usluydum Elhan ablama sor bak
Canimmm
Psikiyatr denedin mi hic :)Uyuyabilene evet. Depresif olup ,uyuyabilenlere imreniyorum. Kafam rahat değilse uyuyamasan tayfadanım.Kafam dolu
Usluluk yetmiyor bazen...benim gibi suya sabuna dokunmayacak sözler edeceksin bebem.Ben usluydum Elhan ablama sor bak
Canimmm
zaten ondan kurtardinyaaaUsluluk yetmiyor bazen...benim gibi suya sabuna dokunmayacak sözler edeceksin bebem.
Her ay eve geliyor psikolog. Benden çok memnun. Psikiyatr ihtiyacım yok. Benim derdimin dermanı belli,sadece sabretmem lazım:)Psikiyatr denedin mi hic :)
Baktın cıs konular,gitmeSöz bidaha gitmek yok
Hosbuldum
Çok iyiyim kuzum. Az önce kafam dolu uyuyamıyorum dediğini gördüm çok üzüldüm.Hoşgeldin canım, olsun olur öyle arada:)Keyifler nasıl?
İlaç desteği veriyorlar mı?Her ay eve geliyor psikolog. Benden çok memnun. Psikiyatr ihtiyacım yok. Benim derdimin dermanı belli,sadece sabretmem lazım:)
Tamam peki gitmicemBaktın cıs konular,gitme
Hey heyler mi kuzumHer ay eve geliyor psikolog. Benden çok memnun. Psikiyatr ihtiyacım yok. Benim derdimin dermanı belli,sadece sabretmem lazım:)
müthiş bilgilerdi zatenBilgi vermiş o
Allah razı olsun tatlım.Çok iyiyim kuzum. Az önce kafam dolu uyuyamıyorum dediğini gördüm çok üzüldüm.
Dua edicim senin için Allah kalbine ferahlık versin. Her ne sıkıntın varsa gidersin.
Keyifli diyeyim keyifli olsun saatlerimiz.