- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Yok caiz o.ic sesin günahı olmazhocam ben bazen içimden dan danlıyorum o sayılmaz dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok caiz o.ic sesin günahı olmazhocam ben bazen içimden dan danlıyorum o sayılmaz dimi
Malesef haklısınOkadar emin olma bence
Başlıktada yazıyor zaten. Içli köfte, patates köfte etli çiğ köfte falan dahil değil.Canim biliyorsun ki ilk kez öneride bulundum.
Yöresel ve kıymalı bir köfte olduğu için onu önerdim.
Ve şöyle anladım.
Bulgur olan köfteler dahil değil.
Aklıma içli köfte kiymali çiğ köfte bu filan geldi.
Konu bulgur neden değil ?
Bilmiyorum.
Bana bir açıklamada bulunulmadi sonuçta
Defalarca yarışsam bilgim olur konu hakkında
Ya da kişi hakkinda
Mesajlardan okuduğun gibi tek öneride bulundum zatenBaşlıktada yazıyor zaten. Içli köfte, patates köfte etli çiğ köfte falan dahil değil.
Izmır köfte pideli köfte inegöl, tekirdağ, istim vs et önplanda olan köfteler.
Ne yapalım anlamadım:)Mesajlardan okuduğun gibi tek öneride bulundum zaten
Hayırlısı olsun
Anlamayanlar kulübüne bir de beni ekle tatlım...olan bitenden hiçbir şey anlamadım ikinci kez baştan okumam lazım bu saatler hiç yaramıyor bana...bazen şaka yapıyorlar diyorum sonra bakıyorum iş ciddi...Ne yapalım anlamadım:)
Ablam ben hiçbir şey anlamadım.Lafı yiyen benim haklı olan oAnlamayanlar kulübüne bir de beni ekle tatlım...olan bitenden hiçbir şey anlamadım ikinci kez baştan okumam lazım bu saatler hiç yaramıyor bana...bazen şaka yapıyorlar diyorum sonra bakıyorum iş ciddi...
Nevrestem sudem bizim takımdan bir arkadaş sanırım bazı yanlış anlaşılmalar oldu...ama özellikle senin incinmene dayanamam...
Herşey açığa kavuştuğuna göre artık konuyu gerçekten kapatalım.Ne yapalım anlamadım:)
Laf gümüş ise sükût altındır.Herşey açığa kavuştuğuna göre artık konuyu gerçekten kapatalım.
Kurbanın olurum üzülme...olur mu hiç laf yemek...bizim burayı kuralları tam olarak bilmiyor üyeler zannedersem bilinçli bir davranış değildi. Anlamamak en güzeliymis ...Ablam ben hiçbir şey anlamadım.Lafı yiyen benim haklı olan o
Ablam 8 yıla yakın bu bölümdeyim ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldim.Özel mesajım ifşa olmuş.Bak ben ne yazmışım o ne yazmış.Kurbanın olurum üzülme...olur mu hiç laf yemek...bizim burayı kuralları tam olarak bilmiyor üyeler zannedersem bilinçli bir davranış değildi. Anlamamak en güzeliymis ...
Çok şaşırdım okuyunca. Özel yazışmaların da yarışmaya dahil olduğunu düşünmüş olabilir ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Çok üzülmüşsün farkındayım. Bir şey yapamıyorum.Ablam 8 yıla yakın bu bölümdeyim ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldim.Özel mesajım ifşa olmuş.Bak ben ne yazmışım o ne yazmış.
Ablam bu kadar iyi niyetli olma:)Çok şaşırdım okuyunca. Özel yazışmaların da yarışmaya dahil olduğunu düşünmüş olabilir ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Çok üzülmüşsün farkındayım. Bir şey yapamıyorum.
Arkadaş neyin peşinde bende anlamdımAblam 8 yıla yakın bu bölümdeyim ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldim.Özel mesajım ifşa olmuş.Bak ben ne yazmışım o ne yazmış.
Bilmiyorum canım:/Arkadaş neyin peşinde bende anlamdım
Burgulla irmikle köfte bağlamanınArkadaş neyin peşinde bende anlamdım
Canım sorun bağlama değil konuşma tarzı:)Burgulla irmikle köfte bağlamanın
Kusura bakmayın travma oldu bende unutamıyorum