Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Başlıktada yazıyor zaten. Içli köfte, patates köfte etli çiğ köfte falan dahil değil.
Izmır köfte pideli köfte inegöl, tekirdağ, istim vs et önplanda olan köfteler.

Başlıktada yazıyor zaten. Içli köfte, patates köfte etli çiğ köfte falan dahil değil.
Izmır köfte pideli köfte inegöl, tekirdağ, istim vs et önplanda olan köfteler.
Mesajlardan okuduğun gibi tek öneride bulundum zaten
Hayırlısı olsun

Ne yapalım anlamadım:)
Anlamayanlar kulübüne bir de beni ekle tatlım...olan bitenden hiçbir şey anlamadım ikinci kez baştan okumam lazım bu saatler hiç yaramıyor bana...bazen şaka yapıyorlar diyorum sonra bakıyorum iş ciddi...
Nevrestem sudem bizim takımdan bir arkadaş sanırım bazı yanlış anlaşılmalar oldu...ama özellikle senin incinmene dayanamam...

Ablam ben hiçbir şey anlamadım.Lafı yiyen benim haklı olan o

Kurbanın olurum üzülme...olur mu hiç laf yemek...bizim burayı kuralları tam olarak bilmiyor üyeler zannedersem bilinçli bir davranış değildi. Anlamamak en güzeliymis ...
Ablam 8 yıla yakın bu bölümdeyim ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldim.Özel mesajım ifşa olmuş.Bak ben ne yazmışım o ne yazmış.

Ablam 8 yıla yakın bu bölümdeyim ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya geldim.Özel mesajım ifşa olmuş.Bak ben ne yazmışım o ne yazmış.
Çok şaşırdım okuyunca. Özel yazışmaların da yarışmaya dahil olduğunu düşünmüş olabilir ne diyeceğimi inan bilmiyorum. Çok üzülmüşsün farkındayım. Bir şey yapamıyorum.

Burgulla irmikle köfte bağlamanın

Kusura bakmayın travma oldu bende unutamıyorum
Canım sorun bağlama değil konuşma tarzı:)
Mesajlarımı dökmüş:)Yani ben eleştiride bulunmadım,kendisi beni tersledi:)Sadece özelde değil buraya gelip devam etti:)Ben kaba mesaj yazdım mı:)
Bilmiyorum sorun bende galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…