Burgulla irmikle köfte bağlamanın
Kusura bakmayın travma oldu bende unutamıyorum
Boşver canım, can sıkmaya değmez.Canım sorun bağlama değil konuşma tarzı:)
Mesajlarımı dökmüş:)Yani ben eleştiride bulunmadım,kendisi beni tersledi:)Sadece özelde değil buraya gelip devam etti:)Ben kaba mesaj yazdım mı:)
Bilmiyorum sorun bende galiba:)
Evet nevroşum biliyorum zaten en baştan beri okuyorum burayı, yaptığı ima nın farkında değil. Sen gönlünü ferah tutCanım sorun bağlama değil konuşma tarzı:)
Mesajlarımı dökmüş:)Yani ben eleştiride bulunmadım,kendisi beni tersledi:)Sadece özelde değil buraya gelip devam etti:)Ben kaba mesaj yazdım mı:)
Survivor de bittiDurun size berkan gibi enerji vereyim bırakalım geride konuyu babakoooooo
Yok ben daha babakooo tirankiloooo dan çıkamadımSurvivor de bitti
Bu sene ki macterchef e bakıyor musun?
Hiç keyifli degil
Her şey gayet net canım,can sıkmaya değmez, biz seni gayet iyi biliyoruzCanım sorun bağlama değil konuşma tarzı:)
Berkan ayrı bir renk katıyorduYok ben daha babakooo tirankiloooo dan çıkamadım
Bence iyi ya bu seneBerkan ayrı bir renk katıyordu
Martı uçar gibi omuzları bir ileri bir geri
Bende nasıl girdiğimi anlamadım 46 bedenle gittim kabine eşime dedim gir çık uapmauayim 44 u de alayımBen 42 bedene giremiyorum daha bacım
MaşaAllah 38 bedenlerde giymeni isterimBende nasıl girdiğimi anlamadım 46 bedenle gittim kabine eşime dedim gir çık uapmauayim 44 u de alayım
Bol geldi birde zayiflmaua çalışıyorum ya bu ara o yüzden denedim ve oldu
Ben bildirimlere bakarken griydinMaşaAllah 38 bedenlerde giymeni isterim
Benim aylık malum dönem böyle fırtınalı geçiyor kocama yapamadığım nazı kkya yapıyorumBen bildirimlere bakarken griydingeri gelmişsin
Kocanın basinin etini ye ne güne duruyor ne diye bastın nikahı onaBenim aylık malum dönem böyle fırtınalı geçiyor kocama yapamadığım nazı kkya yapıyorum
Yaş yere basmışım heralde vık diyemem çünkü o vık vık vık vıkvıkvıkvokvıkkvıvıvıkdkskvkv der sonra ben ağlarımm sinirden oda başlar 'iki sid.kliiii gözün var ağlaaa böyle'Kocanın basinin etini ye ne güne duruyor ne diye bastın nikahı ona