- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Okadar emin olma benceAnne köftesi almadiysan her halükarda geçerim ben seni
Bilmem deniz cok soguk ve oğlum her zamankinden 5 kat daha fazla yaramazlik yapiyor bunlarda senin gözünün etkisi olabilirKem gözüm işe yaramadı mi
Geçmiş olsun abla Allah korusunkızlar bu deprem bu gün durmuyacak ya gene sallandık malatyada olmuş
Seyirci veli nimettir saygılar BonuscumŞuna çok güldüm bekatılmıyorum ama çok büyük keyifle izliyorum sizi
Sahi kasap köfte de yumurta varmiydiTamam ama sıkı bağla
Seyirci veli nimettir saygılar Bonuscum
Yoktu, ekmek +su olması lazımdı galibaSahi kasap köfte de yumurta varmiydi
Dur biraz daha kem göz yapayım 6 kat olsunBilmem deniz cok soguk ve oğlum her zamankinden 5 kat daha fazla yaramazlik yapiyor bunlarda senin gözünün etkisi olabilir
Yaaaa demek öyleBen oy kullanamıyorum çok emek veriyosunuz seçemiyorum bi türlü nadir oy verdiğim bide çok yere bakınca kaçırıyorum bitmiş oluyo.
122.oyun benimdi aslında ama geciktim yine :)
Bende öyle yapacağım herif yumurta sevmiyor bende maydanozu çok severim anne koftesindeYoktu, ekmek +su olması lazımdı galiba
Yüce rabbim görüyorsun ben bisey demiyorum sana havale ediyorum aminDur biraz daha kem göz yapayım 6 kat olsun
Anne koftesinde maydonoz olmalı zatenBende öyle yapacağım herif yumurta sevmiyor bende maydanozu çok severim anne koftesinde
Yine suçlu ben oldum, ayol senin dogurdugun 7 katta olsa suç sende bende ancak kem göz olurYüce rabbim görüyorsun ben bisey demiyorum sana havale ediyorum amin
Çok kes sallanmış allah korusun inşallahNevreste iyi misiniz biz Urfa da böyle hissediyorsak orası nasıldır
Yok ya goz etmeseler belki uslu olcakti yavrum terminator gibi yerinde duramiyo belki yarin azcik durulurYine suçlu ben oldum, ayol senin dogurdugun 7 katta olsa suç sende bende ancak kem göz olur
O zaman kem gözlerimi çektim, yarın bakalım ne olacakYok ya goz etmeseler belki uslu olcakti yavrum terminator gibi yerinde duramiyo belki yarin azcik durulur
Biz 4 ve üzerini hissediyoruz buradan genellikle ama kandilliden baktım gün içinde 3 lük sallantılar da olmuş gün boyu sallandılar yani Allah korusun hepsiniÇok kes sallanmış allah korusun inşallah
Biraz hızlı girdim olayaYeni kategori aynı gün tarif bile gelmiş
Saygıyla eğiliyorum önünüzde
Ay sagol yarin sonucu yazarimO zaman kem gözlerimi çektim, yarın bakalım ne olacak