Belliydi. Dedim orasi tehlikeli sular. Suda timsah var
Lavaşımi alıp gelsem bana da yer var mı?
İşini biliyor. Sicak ekmekle kavurma muhteşem olurEki Görüntüle 2678842 esim servise binerken bunu yazmış
Dün gece 3 e kadar bazlama yapmıştım zaten bize yetecek kadar var ama aşağı indirecek kadar azİşini biliyor. Sicak ekmekle kavurma muhteşem olur
İlk bandan sonra açıldı,derin sularda geziyorBelliydi. Dedim orasi tehlikeli sular. Suda timsah varbi apla var elinde tırpanı var
Oo yorulmussundur o zaman. Ne varsa onu yesin enisteDün gece 3 e kadar bazlama yapmıştım zaten bize yetecek kadar var ama aşağı indirecek kadar az
Kk da dolaşmak varken de uğraşamam tekrar bazlama ile
Aynen aşağı herkes ekmek indirecek zatenOo yorulmussundur o zaman. Ne varsa onu yesin eniste
Ben 2 kere yedim. En sevmedigim hani suçu saat 8de işliyorsun ama mune abla saat 12de banlıyor. 4 saat kayıpİlk bandan sonra açıldı,derin sularda geziyor
Aynen aşağı herkes ekmek indirecek zatenbir gün de ağız tadında yemesin
Bazen diyor her dediğimi yapma diye
O gün bigun işte
Demek sende sabıkalısınBen 2 kere yedim. En sevmedigim hani suçu saat 8de işliyorsun ama mune abla saat 12de banlıyor. 4 saat kayıp
Aramızda olmayan tek sensin galibaDemek sende sabıkalısınBazen daha geç oluyor
OlabilirDemek sende sabıkalısınBazen daha geç oluyor
Ben senin hic ban yedigini gormedimAramızda olmayan tek sensin galiba
GalibaAramızda olmayan tek sensin galiba
Aynen polemik olan ortamda durmanın anlamı yokOlabilirbirini jennanin profilde bi tartismadan yedim birinide bdv de bir konuda ki tartismadan
Evvalar gereksiz ban yediler. Konu tehlikeli kaç kurtat kendini. Gereksiz uzadı ve tartisma olunca da evva suzsuzda olsa polemikten gitti
Kralini yedim vakti zamanındaBen senin hic ban yedigini gormedim
Onu direk atmışlarBen senin hic ban yedigini gormedim
Tarihe geçtiKralini yedim vakti zamanında
Birde siyasetten 2-3 kere gittim 2 yıl once falan
Süresiz uzaklaştırıldm bir keresindepolemikten gittim
Hatta yemek topiginde konu dışı yorumdan gittim
Ne iki yılı ya üyelik 3 yıl zatenKralini yedim vakti zamanında
Birde siyasetten 2-3 kere gittim 2 yıl once falan
Süresiz uzaklaştırıldm bir keresindepolemikten gittim
Hatta yemek topiginde konu dışı yorumdan gittim