- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Polemiğe karışmam188.530 mesaj yazıp ban yememek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polemiğe karışmam188.530 mesaj yazıp ban yememek
Yazdıkça yazasim cevapladikca cevaplayasim geliyor188.530 mesaj yazıp ban yememek
Birdaha konuşmayalim olur mu hic boyle hayal etmemistimKralini yedim vakti zamanında
Birde siyasetten 2-3 kere gittim 2 yıl once falan
Süresiz uzaklaştırıldm bir keresinde polemikten gittim
Hatta yemek topiginde konu dışı yorumdan gittim
Baktı cokl dolaniyor ortalıktaOnu direk atmışlar
Benim ilk 50 bin falan geyiktenYazdıkça yazasim cevapladikca cevaplayasim geliyor
Buraya gelene kadar hiç görmemiştimBaktı cokl dolaniyor ortalıkta
Yemek topiginde geyikten nasil gittin kim kibledi Blue_Peri mi yoksamBaktı cokl dolaniyor ortalıkta
Bende çok geyikte takıldım ama ilk yorumum sanırım mune nin topigi diBenim ilk 50 bin falan geyikten
Ben ilk konu açtım.Gebelikle ilgiliBende çok geyikte takıldım ama ilk yorumum sanırım mune nin topigi di
O burayı okusa ona ne söylemek isterdin gibi bişey :))
Nasıl görmezsin her geyikte adım geçiyordu eski tipiklerde değil tabi yeni topiklerde çaycı başı tazele çayları mi ne orda çok yorumum var nişanın topigiBuraya gelene kadar hiç görmemiştim
Oda bir kabiliyetYemek topiginde geyikten nasil gittin kim kibledi Blue_Peri mi yoksam
45 günlük kızım kabız oldu benim ilk konumBen ilk konu açtım.Gebelikle ilgili
Hangi geyik topigi bu merak ettim. Sadece sen 50000 yazdiysan bi 100.000 sayfayi gormussunuzdurBen ilk konu açtım.Gebelikle ilgili
İşte hiç görmedimHemde nisanınNasıl görmezsin her geyikte adım geçiyordu eski tipiklerde değil tabi yeni topiklerde çaycı başı tazele çayları mi ne orda çok yorumum var nişanın topigi
Orası meçhul içinde sıfır kötü soz olan beddua etmiştim kayinçeme kime dokundduysa bilmem sevenim çokYemek topiginde geyikten nasil gittin kim kibledi Blue_Peri mi yoksam
Ben hamileydim oğlum gelişmiyordu.3 kilo doğdu zaten1 hafta kala üye olmuşum pazartesi doğum günü45 günlük kızım kabız oldu benim ilk konum
Birde başka biri vardı lady biseydi nick i ilk onun topigine yazdım zatenİşte hiç görmedimHemde nisanın
Eski Dostlar topiğinde 35 bin mesajım var.Gerisi dağınıkSonra buraya girdim çıkmadım.6 yada 7 bin civarı konum var .Hangi geyik topigi bu merak ettim. Sadece sen 50000 yazdiysan bi 100.000 sayfayi gormussunuzdur
6 -7 bin konuEski Dostlar topiğinde 35 bin mesajım var.Gerisi dağınıkSonra buraya girdim çıkmadım.6 yada 7 bin civarı konum var .
Eskisi kadar geyikleri çok takip etmiyorum.Birde başka biri vardı lady biseydi nick i ilk onun topigine yazdım zaten