Evet canım editör demek konu açmak demek6 -7 bin konu
Aynen canım buranın geyikten farkı yokAbla burda geyikde var gazozda gerek kalmıyor başka topige birde takimdaysan yeter Allah bereket versin
Keşke yeniden olsaAynen canım buranın geyikten farkı yokHatta daha samimi,güven olmayınca ilerleyemiyoruz.
Birkaç yıl enler konularınıda ben açtım.Bayağıdır yapmıyoruz
Bana liste gönderiliyor.En çok seçilenlerle anket hazırlıyordumKeşke yeniden olsaneye göre seciyorsunus enleri
Şimdi baktım 2016 yılına ilk mesaja evet güzel olur aslındaBana liste gönderiliyor.En çok seçilenlerle anket hazırlıyordum
1ay falan sürüyor.
Ondan sonra yapmadık galiba:)Şimdi baktım 2016 yılına ilk mesaja evet güzel olur aslında
Keşke yeniden olsa aday gösteren olu mu acep beniOndan sonra yapmadık galiba:)
Çok olay çıkıyor,kafayı yiyorumKeşke yeniden olsa aday gösteren olu mu acep beni
Hadi ya ben dahil olmak isterdim şahsenÇok olay çıkıyor,kafayı yiyorumHatta son yıl aday olmadım.
Son dakika golü olur muhakkak
Evet büyük ihtimalle olurSon dakika golü olur muhakkak
Ben iyiyim kosturmacali geciyor bu ara hep ogluma dogum gunu yaptik gunlerce onla ugrastim yazliktayim bir iki gune eve donerim annemler memlekete gitti bende gitmek istiyorum ama bakalim kismet :) sende nevar neyok :)
Çok kategoriden en olunca ayıp oluyor ondanHadi ya ben dahil olmak isterdim şahsen
Daha 2-3tarif daha var
Çok kategoriden en olunca ayıp oluyor ondan
İyidir bende aynı yuvarlaniyoruz işte devam hayat :))Ben iyiyim kosturmacali geciyor bu ara hep ogluma dogum gunu yaptik gunlerce onla ugrastim yazliktayim bir iki gune eve donerim annemler memlekete gitti bende gitmek istiyorum ama bakalim kismet :) sende nevar neyok :)
Bak daha 2-3 varmışEvet büyük ihtimalle olur
Hadi ya varmis dahaDaha 2-3tarif daha var