- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Benim sinir oldugim huyum gamsız gibi gözüküp herşeyi kendi kendime dusunup iç sesimle tartışmakO zaten kesin. Üzüntû daha çok yediriyor. Kafana takmicaksin.
Sen benim kayıp ikizim misinBenim sinir oldugim huyum gamsız gibi gözüküp herşeyi kendi kendime dusunup iç sesimle tartışmak
Yoksa yoksa öyle miSen benim kayıp ikizim misin
O özelliğin aynısı bende de vardaYoksa yoksa öyle mi
Aynen bazen insanları dinlerken kendi yasadiklarim geçer gözümün onunden ama belli etmemO özelliğin aynısı bende de vardadışardan enerjik bomba gibi görünürüm ama içimde katrina kasırgası var
İyi misin diye sorduklarında için parçaladığı halde nezaketen iyiyim demek gibiAynen bazen insanları dinlerken kendi yasadiklarim geçer gözümün onunden ama belli etmem
Kk da ise bambaska bir karakterdeyim
Aynen öyleİyi misin diye sorduklarında için parçaladığı halde nezaketen iyiyim demek gibi
Ne haberVe aleyküm selam ❤
Yaş ilerleyince geçiyor.Eskiden bende öyleydimBenim sinir oldugim huyum gamsız gibi gözüküp herşeyi kendi kendime dusunup iç sesimle tartışmak
Minigin biraz ilerledi birazcik gecer belki :)Yaş ilerleyince geçiyor.Eskiden bende öyleydim
İyi şükür hazırlık yapıyorum komşularla bahçede yiyeceğiz akşam yemeginiNe haber
Neler pişecekİyi şükür hazırlık yapıyorum komşularla bahçede yiyeceğiz akşam yemegini
Kavurma ve karışık kızartmaNeler pişecek
Yok daha varMinigin biraz ilerledi birazcik gecer belki :)
Ooo çok güzel canım kolay gelsinİyi şükür hazırlık yapıyorum komşularla bahçede yiyeceğiz akşam yemegini
Lavaşımi alıp gelsem bana da yer var mı?Kavurma ve karışık kızartma
Ses etme kimselere yaramızda kalsınnn