Dondurucu kolay geliyor banaHiç sorma dondurucu dolu kışlık dolap dolu daha yapacaklarım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurucu kolay geliyor banaHiç sorma dondurucu dolu kışlık dolap dolu daha yapacaklarım var
Evet benim nerden anladın hemen hazırlıyorumSen burda herkese gazoz ismarlayandin demi, bana hic ismarlamadin da
Nie oyle yaptiniz, sohbete hep katilmasam da yarismaya katiliyorum iyi oluyoduYoksunuz
Aynen canım kışın unuturuzBamya deli etti beni minik minikBeyin yoruluyor önce .Kışında afiyetle organik organik yeriz unuturuz bu yorgunlukları insallah
Yohuuuuuzzzzz
Ne yani işten saymadın mıDondurucu kolay geliyor bana
NormalmiydinAynen canım kışın unuturuzBamya deli etti beni minik minik
Iyi olmus, masallah herseyi deniyosun ablacimAynen canım dene beğenirsen kurutursun.Bugün 1 ve 2 liraya kavunlar vardı.Birkaç tane aldım
Canım Haziranda yaptık katılım olursa eylülde yine yaparız dedik.30 tarif oldu galiba:)Nie oyle yaptiniz, sohbete hep katilmasam da yarismaya katiliyorum iyi oluyodu
Bunlar ne anlar
Yok değilimNormalmiydin
Par pat patBen bugün çok mama very very mama
Denerim canım delilik var birazIyi olmus, masallah herseyi deniyosun ablacim
Yok değilim
Minik bu bizim buranın çiçek bamyasindanmi abla yoksa bı tık büyüğü var ondanmi. Naptın kuruttunmuAynen canım kışın unuturuzBamya deli etti beni minik minik
Operatör böyleyse bizim olmamız çok muYok değilim
Arada sayfalar cok olmayinca okuyorum, bide tariflere gazoz eksik yazmissin bide su emojidenEvet benim nerden anladın hemen hazırlıyorum
Yani dedim ben gaZoz olmayana oy yok tehdit ettim hepsiniArada sayfalar cok olmayinca okuyorum, bide tariflere gazoz eksik yazmissin bide su emojiden
Bilmem vallahi en büyüğü serçe parmağımın yarısı kadardı diğerleri üçte biri kadarMinik bu bizim buranın çiçek bamyasindanmi abla yoksa bı tık büyüğü var ondanmi. Naptın kuruttunmu
Peki madem izleyelim bizde, gelsin tariflerCanım Haziranda yaptık katılım olursa eylülde yine yaparız dedik.30 tarif oldu galiba:)
Sözümüzü tutalım
Yani orası öyle Ama en büyük deli benimOperatör böyleyse bizim olmamız çok mu