- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.351
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben atta değilBen geldim herkes attaaaaa
Biri bana diyordu ki beni her yere etiketleme bakiyorim yemek topigi fanı olmussunbende bir bakim dedim takim takim topik topik geziyorum
İyiyim bende
Ben birazdan eeeee eeeee eeeeBen atta değil
MamaBen birazdan eeeee eeeee eeee
Ben bugün çok mama very very mama
Dogum gunun kutlu olsun canim, nice senelerin olsun insallahİnsanın her yıl dileği bile farklı oluyor doğum günü pastasinda bu da olgunluk demek sanırım
Bu yıl hiç ummadigim kadar güzel geçti ...saniirim artık yaşlıyım
Köften yok canım sıkılmadı mıÖnümüzdeki ayda katılamıyacaksın
Benide valla abla bugün melemenlik yaptım yarinda yapcam. Bitmiyo gibi sanki yaBu kış hazırlığı beni çok yordu sanki
İyiki buay yok gelenler fena o yönden rahatım ,niye pro olmayanlarmi katilcak busefer ablaKöften yok canım sıkılmadı mıÖnümüzdeki ayda katılamıyacaksın
Bugün dolmalık biber,bamya ve nane yaptım..Benide valla abla bugün melemenlik yaptım yarinda yapcam. Bitmiyo gibi sanki ya
Pro değil madalyasızlarİyiki buay yok gelenler fena o yönden rahatım ,niye pro olmayanlarmi katilcak busefer abla
Kavun nasi kuruyo, bugun koyden geldi guzel oluyosa yapim bende.Bugün dolmalık biber,bamya ve nane yaptım..
Daha bitmedi yarına devamKözlemek için patlıcan aldım.Kavun aldım kuruyacakBalkonda domatesler,tarhana
Bunlar ne anlarAma sevmediler ki
Mesela benPro değil madalyasızlar
O ne kiKavun nasi kuruyo, bugun koyden geldi guzel oluyosa yapim bende.
Herbirini afiyetle yiyin insaallah
Kavun kurutuyolarmisO ne ki