Hiç boş durmayınca beyin duruyorHic farketmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç boş durmayınca beyin duruyorHic farketmedim
Yazin bos durulmuyo gercekten, ben bi biziz boyle heralde diodum daha cok olanida varmisHiç boş durmayınca beyin duruyor
Yok canım bizde öyleyiz.Yazin bos durulmuyo gercekten, ben bi biziz boyle heralde diodum daha cok olanida varmis
Patlıcan çok çabuk kuruyor ama ıslanmaması lazım tabi kiBide ne zaman bisi kurutmak icin balkona sersem yagmur yagar, hava durumunda gozukmuyoken bile
Ozellikle biz halep deriz patlican dolmasi kurusuna en zoru o oluyo yagmurdan kurtarmak
Kuruyoda dolmalari agzi acik kurusun diye tek tek dizeriz biz, sofra beziyle tasinmiyo ki devriliyoPatlıcan çok çabuk kuruyor ama ıslanmaması lazım tabi ki
Daha patlıcan almadımAntep patlıcanı istiyorum.Tabi bulursam,bulamazsan ne olursa artık
Çok ilginçmiş,ipe takın gitsin ne uğraşıyorsunuzKuruyoda dolmalari agzi acik kurusun diye tek tek dizeriz biz, sofra beziyle tasinmiyo ki devriliyo
Bulursun insallah :)
Ici bembeyaz kuruyo oyleÇok ilginçmiş,ipe takın gitsin ne uğraşıyorsunuz
Bende öyle yapıyorum bu sene yaparmıyıö bilmiyorumÇok ilginçmiş,ipe takın gitsin ne uğraşıyorsunuz
İçini tuzlu su ile yıkayın yani tuzlu suda bekletin bembeyaz oluyorIci bembeyaz kuruyo oyle
O benim sansimdan alistim artik
Hayırlı gecelerNeyse ben kactim, iyi geceler herkese
Niye sende benim gibi yaşlandın mıBende öyle yapıyorum bu sene yaparmıyıö bilmiyorum
kararsızıö belkideNiye sende benim gibi yaşlandın mı
29+1=?Dogum gunun kutlu olsun canim, nice senelerin olsun insallah
Kac oldun kulağıma söyle
Ahh Mürsel ahhhhhPar pat pat
Bana mı seslendinizAynen canım kışın unuturuzBamya deli etti beni minik minik