- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Yaşlandın tabikiBu kış hazırlığı beni çok yordu sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlandın tabikiBu kış hazırlığı beni çok yordu sanki
Gereksiz bir kurutmaKavun kurutuyolarmis
Oo masallah abla baya biseyler yapmışsın ellerine sağlık ,desene delirmeye az kaldiBugün dolmalık biber,bamya ve nane yaptım..
Daha bitmedi yarına devamKözlemek için patlıcan aldım.Kavun aldım kuruyacakBalkonda domatesler,tarhana
Ay doğru yanlış dedim olsun merakla izleyeceğizacaba kategori ne olcakPro değil madalyasızlar
Kavunu kışlık konusundan gördüm canım 2 tane kuruttum güzel oldu.Kavun nasi kuruyo, bugun koyden geldi guzel oluyosa yapim bende.
Herbirini afiyetle yiyin insaallah
Oyle deme meyve kurulari guzel oluyo cay yaninda atistirmalik, eger kavunda oyleyse nie yapmayalimGereksiz bir kurutma
Ne yapacagız kuru üzüm gibi birşey miKavunu kışlık konusundan gördüm canım 2 tane kuruttum güzel oldu.
Kabuklarını soyup ince ince doğradım.Bezin üzerine serip güneşe koydum.Bugün 4 yada 5. günü kupkuru olmuş.
Sağol canım
Eki Görüntüle 2678165 Eki Görüntüle 2678166 Eki Görüntüle 2678167
Ayyy daha bir sürü şey var ama ben yoruldumOo masallah abla baya biseyler yapmışsın ellerine sağlık ,desene delirmeye az kaldi
Ay doğru yanlış dedim☺ olsun merakla izleyeceğizacaba kategori ne olcak
Seni bile severimOyle deme meyve kurulari guzel oluyo cay yaninda atistirmalik, eger kavunda oyleyse nie yapmayalim
Sevmiosan bilemem tabi :)
Biz yokmuyuz yani gelicek kategori, ben duymadimOo masallah abla baya biseyler yapmışsın ellerine sağlık ,desene delirmeye az kaldi
Ay doğru yanlış dedim☺ olsun merakla izleyeceğizacaba kategori ne olcak
Aynen canım biz kışın meyve kurusu çok yeriz hem daha sağlıklıOyle deme meyve kurulari guzel oluyo cay yaninda atistirmalik, eger kavunda oyleyse nie yapmayalim
Sevmiosan bilemem tabi :)
YoksunuzBiz yokmuyuz yani gelicek kategori, ben duymadim
Katıl görelimMesela ben
Yarin yapim bakim bi tane, tam da zamani seversem kurutabilirsem devam ederim kurutmayaKavunu kışlık konusundan gördüm canım 2 tane kuruttum güzel oldu.
Kabuklarını soyup ince ince doğradım.Bezin üzerine serip güneşe koydum.Bugün 4 yada 5. günü kupkuru olmuş.
Sağol canım
Eki Görüntüle 2678165 Eki Görüntüle 2678166 Eki Görüntüle 2678167
valla bakayım önümüzdeki maçlaraKatıl görelim
Yaptıklarımı saysam yaşlandım mı bir daha konuşalımYaşlandın tabiki
Sen burda herkese gazoz ismarlayandin demi, bana hic ismarlamadin daSeni bile severim
Aynen canım dene beğenirsen kurutursun.Bugün 1 ve 2 liraya kavunlar vardı.Birkaç tane aldımYarin yapim bakim bi tane, tam da zamani seversem kurutabilirsem devam ederim kurutmaya
Hiç sorma dondurucu dolu kışlık dolap dolu daha yapacaklarım varYaptıklarımı saysam yaşlandım mı bir daha konuşalım
Beyin yoruluyor önce .Kışında afiyetle organik organik yeriz unuturuz bu yorgunlukları insallahAyyy daha bir sürü şey var ama ben yoruldum
Bakalım ne olacak:)
YohuuuuuzzzzzBiz yokmuyuz yani gelicek kategori, ben duymadim